joromnt написа::talk: Нищо няма да платиш.Ако са искали да те глобят е трябвало да го направят преди да си платиш за изработката на новия документ. Мен ме глобиха още като ми прибираха документите. Но като се замисля, в темата се цитират глоби започващи от 20 лв, а мен ме "глобиха" 10 лв без да ми дадат абсолютно никакъв документ или акт на които да се подпиша. Изглежда съм подпомогнал семейния бюджет на служителката дето ме обслужваше, без да подозирам. ХАХА, подкупвам полицията насред полицията
И имаме участник познал вярната фраза и тя е "подпомагане на семейният бюджет..."
Вие спечелихте усмивка по радиото!

Желаете ли да продължите вашето участие и да играете за голямата награда - дъвка с косъм?
Колега, мисля беше ясно още в началото, че са те ощавили. Научете се да изисквате поне касова бележка за всяка стотинка която някой някъде ви поиска!
Ето оня ден на един обект откриваме телефонен пост. Стоим с едно аверче и докато той се бори с интернета и окабеляването чакаме телефонния техник. По едно време пристига техника (младо добре облечено и спретнато момче). Прави струва, прекара линия, пусна ADSL-а, пусна факсовете и телефона и тамън да си тръгне се обръща и вика:
"...и 5 лева за розетката."
Колегата не се замисли и тръгна да му дава пари. Питам го аз ква е тая златна розетка за 5 лева и оня ми вика била специална

. До тук хубаво ама като му поисках касова бележка седи и ме гледа тъжно. Каза, че не си носел апарата (касовия) и за това щял да ни я подари розетката. Догоних го и го питах кой му е началника и как да се свържа с него. Дорева му се. Почна да ми мрънка, че и те трябвало да ядат нещо, че им били малки заплатите, че не знам си какво, че съжалявал...
Отебах го да си ходи. И без друго обекта не е мой и не ме касае какви са разходите там. Ако ми спретне обаче подобен номер вкъщи направо на кръст ще го разпъна за 5 скапани лева!