евала братле много правилно а тука имам чувството че повчете от тея дето имат власт в форума са спечени и ги е страх от нещо и и секви такива работи не се толерират не се толелират оти си зимат убавата заплата от по 2000 и не им дреме а ако почнат да взимат като тоя дето беше писал малко по рано 280 лева заплата и добре че живее до работното място оти колегите му се прибират с таксита оти няма градски я да го питам тоя с 280 лева за кво да сабира не на газ ами трее да мисли как да работи на въздух колата щото като си се издигнал 1 път и не си спомняш кога си бачкал за некви никви пари и в случая не че ги мързи а просто няма работа и това кара селяните да идват в софия да си търсат прехранта а момчето там седи на 280 лева това човешко ли е толко визмах на 16 години като работех като администратор и работата ми беше предимно от 19-7 сутритна като в 12 се заключваше и се легаше да се спи.. 10 лв това е подиграва тогава добре че не сам имал кола а сега си сцепвам газа и пак парите не стигат добре че нямам ни приятелка ни нищо иначе незнам
Не пуша Не Пия И по дискотеки не хода не плащам наем за апартамент 1-то което е имам 1 гаражче 80 лева да му плащам на месец 100 лева лап топ и 100 лева телефони останлато се храна и сипвам газ на голфарата тва лято се понапънах и изкарах добри пари ама буквално се сцепих от работа вечер си пазя обекта през деня пера автомобилни салони и успях да си купя друго голфче... кво да ви акжа ора...
Аз съм за бунт съжалявам че на 14ти не бях там но на 15-ти ходих и то така както ми се налга да ходя целия омазан с мръсни дрехи
http://netinfo.bg/photo/15.01.2009/pages/4L6A0615.htmверно че има и някои ненормални там но те са ненормални заради държавата бате има 1 жена която вианги протестира от надежда и за боклуците и я би ха обаче тя винаги си е там и винаги ходи да псука жалби
е тоя пич (този си беше и пиян и луд) дойде с колело
http://netinfo.bg/photo/15.01.2009/pages/4L6A0319.htm и носеше плакатите
http://netinfo.bg/photo/15.01.2009/pages/4L6A0501.htmгорния си стна добър приятел с тоя
http://netinfo.bg/photo/15.01.2009/pages/4L6A0490.htmщото аз може рядко да излизам по центара но там е истината там са всички и богати и бедни
вчера 1 баба на 80 + беше накъсала цветя и ги продаваше и само повтаряше купи си баба цветенце направо ми се доплака бех трагнал за пица бих и предложил да и взема но ме е срам от такива работи
щото като бях по малак 9ти клас седа и си чакам зимата трамвя, и гледам 1 дядо на спирката седи пред тея кошчета малките, дето се въртят и човека го преравя 1 път и седи пред, него след което го преравя 2-ри път и направо полудех дядото явно беше премрял от глад
Знаех че имам 4 лева тогава си беха много пари ходех с по лев на даскало и се ббаркам да му дам на човека да си купи нещо кур бате изгубил сам ги толко ме хвана яд не за парите колко за това че нямаше как да помогна на дядото.....л ;(
друг случай 1 коледа седиме на паркинга пред блока баща ми чисти колата от сняг и минава 1 човечец(КЛОШАР) и помоли за 1 цигара при което баща ми му даде и тои си тръгна, но баша ми го повика и му даде 10 лева да си купи нещо да яде и 2 кутии цигари да не си купи с парите цигари и човека .. се разплака... разкаа как е живял нормално но изведнъж всичко се е сринало... щото тея нещастници в парламента заслужават да чистат улиците копелетата мрасни да видат как се изкарват пари а те са свиканли на готово щото общините са да ти вършат работа като им кажеш а не да се праат на луди и да ти искат пари това никъде го няма майка им боклуци деба а ние като си траеме нищо няма да направиме трее да се почне да се убиват 1 по 1 и след 5 тия че им додйе акала как се върши работ аи нема да смеят да хитрутват имам няква Надежда в бат Бойко но тя е малка 10% щото Костов Мостов и таквиа ебах амайакта на държавата кремиковци че ми продавт и тоя скапан европейски съюз за кво се натискахте да влизате а кво спечлихеме ще ви кажа спечелихме 1 голям КУР вместо да изкарваме някой лев от АЕЦ-а дай да го спреме и да внасяме да ток и колко още работи за развитие може да се нарпават 10 години се говори за преработка на боклуците каде са тея заводи ве само 1 кофи сложиха и това е ,камерите по кръстовищата случайно си настъпил стоп линията и то не нарочно нямаш право на оправдание бате акт до 50 лева това е противозаконно по европейския съюз остнаал си в кръстовището на червено аре пак акт е ти да не си ванга ве да го еба да знаеш колко секунди остават да насалгат навсякъде таймери съм съгласен,оня ден ме ГОНЕЛИ куките браво краха зад мене без лампа и това е гонене но ти няма как да се защитиш щото те са 3ма свидетли и ти отиваш и като глупак си плащаш акта за неподчинение и си връщаш книжката
Винетка за кво тая винетка да карам по маигстралта с 120 и изведнъж неква дупка излиза пред мене и и кво правиме тва ако е некоя жена да навие волана и да се утрепа а аз си минавам акто пич през нея и после отивам и изправям джанта това е защото сам си платил винетква гледма ремонтират улиците жив примерно Бели дунав кво го ремонтират ве тея тапаци отрезаха асвалта дето паркриат колите варху него там асвалта си беше екстра 20 години не го направиха моста на бакърената фабрика кадето 1-я избор или дупките или през моста как мжое на ботвеградско дам да има 1 място кудето няма вариянт да избегнеш дупкат ана излизане от София защото и 3те ленти са в дупки на 1 и също място
Има 1 мангал висеше по витошка и някой играч бате му режат крака и го оставят да проси и му дават колко да преживява човека никога сиг не ходил и на кино кво като е мангал заслужава ли тая съдба има и мангали и мангали...
Единственото което ме е успокоява е Господ оти той вижда всичко и накрая той ги съди Безкомпромисно и НЕКОРУПЦИОННО оти и нашата даржава не мога да се сета заради кой даже измениха закона че да излезе по рано или нещо от рода неква четем 4-ти човек гази и още не е в затовра пияници и такива щото българина е просто качва се пиян и си кара без да му дреме друсан също
колко купени книжки има (говора за некадърни шофиори оти понякога се налага да си я купиш щото хората си искат парици нищшо че ти може да караш) е тва е живеем в най яката дръжава заклевам се.. вкарват те в килията където ти дават 1 одеал на което кой знае кви са лежели и си го постеляш и сядаш там има креват който никога е е отварян за да легнеш изкачат некви хлебарки а ти си в килията за КВО за НИЩО
в клията бяхаме 3ма от които случаио беха следните
Аз бях оти сам проявил неподчинение това се наказва само с АКТ а не в килията
2-рия беше в килията щото е криминално провен излезнал да си купи цигари в 22:30 оп проверка и само заради това че е бил криминален аре да лежи(а както се вижда ставаш криминален без да си криминален като в моя случай бегал си без да има палка без да има лампа и са си криминален и като ми направат следващия път справка и аз че лежа)
3тия беше щото викнал куките за съседкси скандал не нищо не направили и той сам се погрижил за съседите ...
Е това е българия бате оди ги питай политиците как изакраха за Хотели да си оправдаят доходите а бате с тая техна заплата хотел да псотроят трее да са политици от края на 2та световна война БОклуци скапани нещастни
Извиниявам се за размяната на буквите в някои думи но просто от нерви се получава така МЕрси