Моето зелено бижу ( Русе )
- KamenT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моето зелено бижу!
Хм .. почти ме отказахте ... ама по тая логика и задната камеря не трябва да я има... а самия парктроник се връзва директно към предния екран. Единственото което ще издава присъствието му, са 4-те кръгчета отзад ... Отчитането става на екрана върху изображението от задната камера.
- esto
- Автомобил: caddy ecofuel
- Двигател: BSX
парктроника не е селения,а удобство дори за опитния шофер и не мисля,че ще загрозят колата 4 датчика които могат и да се боядисват и няма да се набиват на очи,ако се монтират на боядисаната част.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вземете си затъмнете стъклата и попаркирайте нощем близо до бордюр странично между две спряли коли и тогава ще си говорим селяния ли е или удобсвто парктроника
От една страна аз лично съм против парктроника! На каквато и да е кола! Казвам го от лична гледна точка на опитен шофьор (въпреки че съм само на 26 смея да твърдя че съм опитен "дривер"
) Защото както съм свикнал (за толкова километри градско каране) да паркирам... парктроника само ще ми пречи! Паркирал съм кола с парктроник... еми не ми е удобен, лично на мен!
От друга страна... ако шофьора не е чак толкова "опитен" (имам предвид за минимално време да се съобрази с габаритите на колата, маневреността й и още куп допълнителни малки детайли от "шофьорлъка") и мисли че ще му е по-лесно с такова устройство в колата, значи че ще му е полезно!
Като цяло мисля че персоната която управлява автомобила трябва да реши дали има нужда от парктроник!
Как ще изглежда вече е друг въпрос по който не се наемам да давам мнение 

От друга страна... ако шофьора не е чак толкова "опитен" (имам предвид за минимално време да се съобрази с габаритите на колата, маневреността й и още куп допълнителни малки детайли от "шофьорлъка") и мисли че ще му е по-лесно с такова устройство в колата, значи че ще му е полезно!
Като цяло мисля че персоната която управлява автомобила трябва да реши дали има нужда от парктроник!

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Peteff написа:вземете си затъмнете стъклата и попаркирайте нощем близо до бордюр странично между две спряли коли и тогава ще си говорим селяния ли е или удобсвто парктроника
Аз пък например не виждам смисъл от затъмняване на стъклата освен заводското такова. Тонирането е напълно достатъчно. Моите задни врати ги затъмних единствено и само щото колата ми не е с тонирани стъкла, но полека-лека това го коригирам и се надявам да стане цялата с тонирани прозорци. Аз лично тези прясно боядисани брони не бих ги надупчил за нищо на света, по-скоро бих помолил някой да ме научи как да паркирам без парктроник, ако толкоз ми е зор паркирането и маневрирането.

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Както вече споделих - приятелят ми ми направи подарък - изненада с въпросното устройство. Това в никакъв случай не означава, че имам проблем с паркирането. Аз лично, също не бих искала да надупча броните, особенно след всичките усилия положени по тях. От друга страна, ако не го сложа, може да го засегна, което ме поставя в малко глупава ситуация
. Ще решим последно в събота сутринта, а какво ще е решението - всички ще видим в събота вечер 

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
EliPavlova написа:Както вече споделих - приятелят ми ми направи подарък - изненада с въпросното устройство. Това в никакъв случай не означава, че имам проблем с паркирането. Аз лично, също не бих искала да надупча броните, особенно след всичките усилия положени по тях. От друга страна, ако не го сложа, може да го засегна, което ме поставя в малко глупава ситуация. Ще решим последно в събота сутринта, а какво ще е решението - всички ще видим в събота вечер
С риск да ми се разсърдиш ще ти дам 1 съвет - Сложи го все пак това си е екстра

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един съвет - преди да слагате парктроника, проверете на какво минимално разстояние дава сигнал за спиране. Ако е 30 и повече, смисълът му се губи, поне от софийска гледна точка. А напоследък и в Русе по центъра трудно се намират места, та не знам, това е важна особеност. Иначе не мисля, че толкова ще загрози, зависи как е направено.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
ако го направите на броянта на цветната част кадето сте боядисали и ги вкарате така ,че да не си личиат да испъкват, и ако може да ги боядисате същия цвят и не пречи на датчика да отчита, и видимо да няма парктроник на външен вид, слагай ги 
карал съм коли с парктроник и да ви кажа честно тва яко пила а има доста още място и никога не съм се съобразявал с него ,само дето ми надува главата

карал съм коли с парктроник и да ви кажа честно тва яко пила а има доста още място и никога не съм се съобразявал с него ,само дето ми надува главата

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля, че това ти решение би разсърдило приятеля ти, не сте на 15 години, би трябвало да те разбере
Освен това ще остане за него 

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:Не мисля, че това ти решение би разсърдило приятеля ти, не сте на 15 години, би трябвало да те разбереОсвен това ще остане за него
Вярно не сме на по 15 годинки, но пък за момента той е пешеходец. Мисля, че за сега ще се въздържа от поставянето на парктроник. Ако ми се наложи да оправям броня 2-3 пъти, може би тогава ще се замисля за такива "екстри".

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Не разбирам защо не я сложиш на черната част от бронята, няма да се личи . по ниско ще е и ще хваща по добре, според мен. Важното е да е удобно пък и мен си ми харесва как стоят дантиците за парктроника придават един такъв луксозен вид 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EliPavlova написа:FreeSoul написа:Не мисля, че това ти решение би разсърдило приятеля ти, не сте на 15 години, би трябвало да те разбереОсвен това ще остане за него
Вярно не сме на по 15 годинки, но пък за момента той е пешеходец. Мисля, че за сега ще се въздържа от поставянето на парктроник. Ако ми се наложи да оправям броня 2-3 пъти, може би тогава ще се замисля за такива "екстри".
Правилно решение,

- KamenT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mмм ... не, броните са тези: