Днеска както си палеше..и изведнъш сеедно имам слаб акомулатор запали и някакъв СТРАШНО гаден шум от двигателя...угасих я и после като се помъчих да запали всичко си светеше нормално само дето стартера само въртепе без да върти двигателя От какво може да е това плс помагайте VW Polo 1.9D AEF
абс. същия проблем имах лятото, оказа се че една втулка отпред на бендикса (стартер-БОШ) беше паднала и той не изхвърляше напред а само на място въртеше. Ремонта му беше 10лв всичко. Да не си прибързал със смяната на целия стартер
незнам колко е дал колегата ама ейвала.по принцип с тия стартери скубят якоооооо-за ремонтите де.иначе нов за рено клио познати го взеха за 120лв с отстъпка.а за ремонт на стария им искаха маааалко повече
Ами отидох в ХОБИ КАР и ми казаха - Даваш си стария (счупеният) стартер и 500 лева за новият - Отидоха тука в Русе на едно друго магазинче и ми казаха 280 лева без да си давам старият стартер! и аз взех него разбира се И сега нямам грижи.
Здравейте. Изчетох темат Аз имам подобен проблем. Само не разбрах стартера издава ли накакъв звук. Моят само цъка и не задвижва двигателя или маховика. И аз не знам какво точно трябва да задвижи. Не съм го палил от месец. Иначе преди това си беше добре. Възможно ли е да има проблем с двигателя .... нещо да се е запекал, но си има масло и си вървеше. Благодаря
При теб, или са свършили четките, или включвателят е повреден, търси майстор за стартера. Взимаш една тояга и бой по стартера, ама не много силно, да не му строшиш статора, ако са четките, има шанс да запалиш, колкото да я закараш до сервиза.