Мнениеот Vili » Съб 31 окт 2009 18:55
Привет и от мен! Имах същият проблем като при колегата. За разлика от него аз съм с климатик, който по това време на годината въобще не се пускаше. Предполагам дори, че е било точно преди една година, защото точно с първите есенни дъждове започнаха да ми се изпотяват прозорците. На всичкото отгоре, колкото по-силно духаше парното, толкова повече конденз се получаваше. Та толкова за проблема.
Решението: В моя случей се оказа, че едно уплътнение около филтъра за полени, вече не уплътнява добре. Имах под ръка един силикон, който беше за други неща, но ми свърши работа. Замазах добре мястото от което влизаше вода към вентилатора и респективно купето. Резултатът е, че вече година нямам проблем, когато вали дъжд. Искам да кажа на колегата, че ако уплътнението не е наред, това лесно се забелязва по стеклата се вода по тръбата, която вкарва въздух в купето. И още нещо. При мен около въпросният филтър имаше много боклуци от рода на листа, клечки, кал и всякакви подобни, за които дори не подозирах, че са там и са в такова огромно количество. Може би и те са допринесли за разбиването на уплътнението. Поздрави!