Колата ми е Венто 94г.

BHuMaHuE написа:Нямам думи просто за наща пропаднала страна. По-гадно същество от българина няма !
zlostornika написа:Твърде много се увеличиха кражбите на акумулатори - в Шумен. Не знам как е в другите градове, но тука станаха много потърпевшите, един от тях е и баща ми. Но явно не им идва на акъла, че акумулатора не се захваща само с клемите. Затова пускайте алармите и си спирайте колите само на светло.
Nikkolay написа:държиш ли нещо по-ценно в колата - например ЦД, навигация.....
ако ли не, най-вероятно са искали да я крадат за части
boi4eto написа:Nikkolay написа:държиш ли нещо по-ценно в колата - например ЦД, навигация.....
ако ли не, най-вероятно са искали да я крадат за части
Колеги,аз си държа всички документи+ книжката в колата,мисля,че е време в тия времена да ги прибера в къщи,че си е ...!
golf rlZZZ написа:BHuMaHuE написа:Нямам думи просто за наща пропаднала страна. По-гадно същество от българина няма !
Да-Българите сме най-големите боклуци-че то нали коли се крадат само в България,даже ние сме измислили кражбата....ама за всичко ни е виновна държавата,дори за тва че вали сняг и за тва че ми свърщи бирата....важното е да е виновна държавата и тъпите Българи....
mafiota написа:и мен ме заплашва подобен проблем, за сега няколко човека изгоряха пред нашият блок ... върти ми се в главата някоя аларма с обратна връзка (дистанцйонно -пейджър), или да сложа в колата един ГСМ, и да изключа звука на алармата (поне да не ги плаши) , а елементарно да преработя телефона да набира номера ми при сработване на алармата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта