Отиди на страница 25 в тази тема:DarkOneBg написа:Искам да задам един много интересен въпрос. ( двама катаджий ми отговарят по два различни начина ). Карам по магистрала с две ленти ( и аварийна ест.) В нарушение ли съм ако: В лява лена се движи кола със скорост от 90км/час , аз съм в дясна лена и се движа със скорост 110км/час и го изпреваря. Без манерври , просто разминаване. Абсурда е , че единия ми каза - в нарушение си ,нямаш право да го изпревариш от дясно ( е какво , да седя до него на 90 ... ?! ). Други ми отговри че не съм в нарушение със сигурност.
БТВ преди има няма 30-40 минути на Цариградско на моста ( над кръговото на 4ти) , карам със 80 ( при ограничение 80 ) , зад мене се лепва Шкода октавия , бяла , не премигна , нищо , изведнъж рязко в най дясна лента и газ , размина се 2-3 см от страничното ми огледало. След това като се върна в лява лента не знам как не се ударихме , адското засичане. За части от секундата видях Св. Петър на задната седалка. Момчетата, които бяха с мене много държаха да го настигнем ...
vasstop написа:...DarkOneBg написа:...
kossel написа:Колеги моля прочетете какво пише за изпреварването, подава се мигач, ходи се от една лента в друга. Това което описвате горе не е изпреварване. Учудвам се колко много хора не разбират/ не знаят това.
ALESYZ написа:kossel написа:Колеги моля прочетете какво пише за изпреварването, подава се мигач, ходи се от една лента в друга. Това което описвате горе не е изпреварване. Учудвам се колко много хора не разбират/ не знаят това.
Толкова, колко въобще не знаят какво е това "мигач" и защо се използва.
ALESYZ написа:kossel написа:Колеги моля прочетете какво пише за изпреварването, подава се мигач, ходи се от една лента в друга. Това което описвате горе не е изпреварване. Учудвам се колко много хора не разбират/ не знаят това.
Толкова, колко въобще не знаят какво е това "мигач" и защо се използва.
radi_nrj написа:Какво може да се случи на една едно посочна улица
maxpayne написа:radi_nrj написа:Какво може да се случи на една едно посочна улица
Това не е ли локалното покрай бизнес парка? Там редовно някой идиот кара в насрещното. Наскоро една вечер един даже ми присветваше насреща с неоправданата надежда, че ще се преместя, за да мине той.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта