Kalin72 написа:Опа, тук не уцели...вайкането ми, моето конкретно, и на още един-двама само, е по повод нищонеправенето на тези, при които би следвало да отиват парите ни за винетките. И проблема не е в липсата на пари, ами в липсата на желание за вършене на работата ,за която са поставени тези хора.
Инак карам кола за няколко средногодишни заплати на софиянец, изряден съм от всякъде, но ужасно се дразня от манталитета на българите, властеимащите най-вече!
За това и изоках, дет се вика по шопски

Аз твоята гледна точка я разбрах,и я споделям напълно.Имам впредвид изпрегванията на други съфорумци по тая тема.Може би точно такива хора,като теб трябват повече тук--изрядни от своята страна като данъкоплатци и потребители и след това имащи право да се оплакват.Просто ми е писнало от хора търсещи все на хляба мекото и да минат тънко тънко,а с големите претенции към държава,общество и институции.
Сори за спама,но уточнението беше важно за мен

За да не съм съвсем голословен и по темата--нещо ми подсказва че колегата с пасата вече се е позамислил за смяна на сцената и марката автомобил.Няма лошо,винаги се радвам когато в трудни моменти някой се стрми да си вдигне стандарта в което и да е отношение.
Един по-расов автомобил никак не е лоша идея.