От Пасат 5.5 ... накъде?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Re: От Пасат 5.5 ... накъде?

Мнениеот jordanpar » Вто 03 ное 2009 16:12

Kalin72 написа:Опа, тук не уцели...вайкането ми, моето конкретно, и на още един-двама само, е по повод нищонеправенето на тези, при които би следвало да отиват парите ни за винетките. И проблема не е в липсата на пари, ами в липсата на желание за вършене на работата ,за която са поставени тези хора.
Инак карам кола за няколко средногодишни заплати на софиянец, изряден съм от всякъде, но ужасно се дразня от манталитета на българите, властеимащите най-вече!
За това и изоках, дет се вика по шопски :)

spam
Аз твоята гледна точка я разбрах,и я споделям напълно.Имам впредвид изпрегванията на други съфорумци по тая тема.Може би точно такива хора,като теб трябват повече тук--изрядни от своята страна като данъкоплатци и потребители и след това имащи право да се оплакват.Просто ми е писнало от хора търсещи все на хляба мекото и да минат тънко тънко,а с големите претенции към държава,общество и институции.
Сори за спама,но уточнението беше важно за мен :beer
За да не съм съвсем голословен и по темата--нещо ми подсказва че колегата с пасата вече се е позамислил за смяна на сцената и марката автомобил.Няма лошо,винаги се радвам когато в трудни моменти някой се стрми да си вдигне стандарта в което и да е отношение.
Един по-расов автомобил никак не е лоша идея.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 03 ное 2009 16:30

Прав си за много неща, особено за това, че има безобразно много мрънкачи, на които всичко им пречи. Просто не трябва да се обобщава. Струва ми се неправилно някак, дори обидно, макар и да не карам Голф /за сега/, да се слагат под общ знаменател всички голфаджии... :beer

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 03 ное 2009 18:49

А Пасата СС е мноо хубав, но и цената му е от 55х мисля, като цяло труден избор, ще сменяш фирмата

Потребителски аватар
maimo
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX-2005

Мнениеот maimo » Вто 03 ное 2009 21:54

колега ROSY за какво ги xвалиш тези япоснки ..... дето след 2 години ще струват от 50000лв на 15000лв кола от същия клас от 1500-1600кг тежи 1300кг зна4и има нещо спестено.както каза колегата ламарината е като станиола от цигарена кутия,зна4и има защо едната струва 40000евро другата 40000лв :roll:и е пъти по-продавана в европа например.а до колегата jungleboy ела да видиш моята на 200000км как изглежда говорим за пассат б6.ако си мислиш 4е тази кола с обеленото клу4ето около фоаровте е седяала 1 година и се е обелила то моята зна4и от 2006 и няма нищо обелено е на около 500000км,а за вратите нишо ли4но колега но моите се затварят като по масло сравниение например с б5.5. за апликациите трябваше да седнеш с алуминиевите апликации а не с дървените :D 4е дървените наистина са много гадни.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 03 ное 2009 23:23

Последно колко е максималния бюджет за новата кола ?
Замисли се и огледай : Волво S60,S80,Мерцедес Е-класа и Лексус... :deal

Потребителски аватар
jungleboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jungleboy » Сря 04 ное 2009 8:11

Бюджета като гледам ще трябва да отиде на 30, за да е истинска стъпка напред ...
Относно Б6 не знам точно какъв им е проблема с това копче за фаровете, но си направих труда да погледна вътре в няколко паркирани и ...
НЕобелено не видях :) Но иначе колегата с Б6 е прав, че си е до това как се експлоатира колата, дори и да се кара много.
Това не ги извинява за пластмасите де и за това че "пръстените" около циферблатите са пластмаса пръскана с бронз за печки , поне на цвят го докарва :) Жалко за хубавия (според мен) външен дизайн.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 04 ное 2009 11:45

maimo написа:колега ROSY за какво ги xвалиш тези япоснки ..... .

Щото хората са си правили труда да тестват коли и се оказва, че след 100 000 км тази Мазда е като нова :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 04 ное 2009 12:21

jungleboy ти задавал ли си въпроса дали ще можеш да продадеш твоята лесно, все пак изброй сумати неща който са за ремонт. дали някой ще ти даде сумата която смяташ да искаш.
нещо ми се струва цялата работа - бош лаф mhihi
имам пари ама незнам как да ги исхарча. :screwy
ай стига е.

Потребителски аватар
maimo

Мнениеот maimo » Сря 04 ное 2009 14:22

колега ROSY тези работи ги пиши във форума на мазда а не на vw.едва ли тук има xора които са карали 1-2 модела на vw и след това да преминат на мазда пък дори и тя да е 4исто нова или както казваш ти след 100000км като 4исто нова ,а след 200000 каквито обикновенно се купуват тук в бг, много ми е интересно какво е състоянието и цената и :)като гледам мобилето 20006-2007 година за по 8-10000 евро та те свесните голфове 2002-2003 в германия струват тези пари.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 04 ное 2009 14:40

VWGT написа:
Според мен си за Супърб от всякъде :) Не знам защо мислиш, че Шкодата е по-постна, даже напротив, средната конзола и някои други елементи са доста по-изчистени (въпрос на личен вкус де), а и като цяло колата със сигурност не е по-нискък клас, да не кажа обратното, и от към комфорт (по-дълго купе) и от към екстри (сещам се за поне една, която със сигурност я няма в нито един Пасат, докато за обратното не мога да посоча :)) Не на последно място, покупната цена на шкодата е по-ниска (само заради бранда).

2.5 двигателите от тези години, като се изключи малко по-скъпата поддръжка, нямат нищо общо с "онея" 2.5 двигатели, за които всички са чували :)

Само на мен ли тези двете коли ми изглеждат еднакви?

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 04 ное 2009 15:07

Колега maimo, тия работи ги пишат в тестовете на Аутобилд. Факти колега, факти. Това е положението, японците са много по-напред в това отношение. Иначе ако някой ми даде една Мазда 6 веднага му давам голфа(4) без да се замислям mhihi

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 04 ное 2009 15:17

Потребителски аватар
jungleboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jungleboy » Сря 04 ное 2009 15:44

Layer написа:jungleboy ти задавал ли си въпроса дали ще можеш да продадеш твоята лесно, все пак изброй сумати неща който са за ремонт. дали някой ще ти даде сумата която смяташ да искаш.
нещо ми се струва цялата работа - бош лаф mhihi
имам пари ама незнам как да ги исхарча. :screwy
ай стига е.

Колега просто не мога да не ти отговоря, въпреки че ми се струва че просто ти падам на нивото.
1. Тук си съвсем OFFTOPIC , темата не се казва "Продавам 5.5 с протекло турбо". Ще го оставя в някоя автокъща и ще го купи
някой точно както ти си купуваш новия внос на 130к без забележки , каран от дядо и баба до аптеката и обратно.

2. Относно "бошлаф" ... не виждам къде е проблема да питам за мнение кое си струва в ценовата категория между 20к и 30к лв.
Същото е като да питаш Голф 3 ли да си купя или венто за 3к

3. Ясно че знаеш твоите как да ги харчиш. Научи се да изкарваш повече, а мен не ме мисли!

4. Пише се иЗхарча

Потребителски аватар
maimo

Мнениеот maimo » Сря 04 ное 2009 17:17

ами тя разликата в цената не е кои знае колко голяма така 4е не мисля 4е е проблем да вземеш мазда 6 и пове4е да нямаш работа в този форум, 4ети си автобилда за 2лв и и ще правиш тези изводи във форума на мазда ,а относно мнението ти за сравнените между япоснки и немски мисля по-добре не го казваи в този форум да ти се смеят вси4ки :Dпък и досега не съм видял никаде сравнение между мазда и и VW. според мен просто няма място по сравнение по-каквото и да е било.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 04 ное 2009 17:30

Като не караме ФВ нямаме ли място тук,че не разбрах?

Колега това предложение,което съм ти пуснал не ти ли хареса? :roll: Нищо не каза.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”