bobiivanov написа:Здравейте колеги, да споделя и аз мойто мнение, при мен проблема беше че влизаше вода в купето при силен дъжд, и тогава се изпотяваха джамовете,сутрин имаше повече вода по прозорците от вътре от колкото отвън.След като спрях теча/овлажняването/ в купето всичко се оправи ,така че моя съвет е погледни тази тръбичка която казва колегата за конденза от климатроника или от някъде ти влиза вода в купето, дори малко да е/както беше при мен/ то се отразява веднага.
baciko написа:здравеѝ колега.случаѝно да не ти е вклучено копчето от климатроника за въртене на въздуха вътре в купето.изклучи го,при по хладно време с повече хора в колата пусни само на предното стъкло да духа на първа степен и нямаш грижи.
имаш влага най-вероятно от някоя тапа долу на пода пропуска вода и мокри стелките ти.hitman0013 написа:ам не е само филтъра проблема.Аз като го смених стана по-добре, но задните прозорци пак си се потят.....защооо защооооо
jagler написа:имаш влага най-вероятно от някоя тапа долу на пода пропуска вода и мокри стелките ти.hitman0013 написа:ам не е само филтъра проблема.Аз като го смених стана по-добре, но задните прозорци пак си се потят.....защооо защооооо
Надявам се да съм помогнал със нещо golf_noob написа:Има едни гумени тапи под мокета в краката на шофьора и пасажера (може и отзад да има , не съм стигал до там).
За да стигнеш до тапите - седалката максимално назад, махаш пласмасовия праг (на щипки е,под него са кабелите),сваляш ръчката за предния капак (заедно с кората на която е хваната), махаш пласмасата която е зад педала на спирачките, има и още една вдясно от газта, махаш пласмасата , която е навите на "болта" под педала на газта. И полека започваш да вдигаш мокета откъм вратата в посока централната конзола, само леко около седалката. Отдоло има 2 парчета от нещо като кече с залепен балтум на него (ако ти е текла вода, тези кечета ще са мокри, няма исъхване тази материя), под тях има едни найлонови стелки с пясък в тях и под тях вече трябва да видиш тапите. Имай предвид че пода е двоен и под тапите има друга ламарина. Кухината е около 1см и ако в нея има вода, значи отнякъде ти се е пробило "дъното".
Надявам се да съм бил полезен.
П.С.Разглобяването е 5 мин работа, само помни кой винт откъде е.