lolo_popo написа:да уточня - харесъл съм си жилище в Чикаго, цената му е около 50000 долара за две спални, хол и кухня, такси за прехвърляне почти никакви.
годишен данък около 1 процент,
идеята ми е след една - две години това жилище няма да струва 50к а доста повече - това за мен е една добра инвестиция -
Ето за това ми трябва съвет - иначе аз лесно ще отида до Чикаго но колко време ще ми отнеме да се купи, прехвърли, и регистрира едно жилище - да не трябва да остана там много време - че престоя там е много пари
Всякаква информация ще ми е от полза
Хм, много евтино било в Чикаго, чак почвам да се съмнявам дали не е в някакво гето или квартал с висока престъпност.....
Аз ако съм на твое място няма да правя подобни експерименти, още повече без да си живял там, да познаваш квартала и да видиш това което купуваш, или поне да имаш много много надеждни и вярни приятели които да го видят.
А за цената просто не мога да коментирам колко евтино ми се вижда, сравнение с цените в Калифорния, Сан Франциско, Лос Анджелис,
тук най-евтините къщи са по 500-600хил долара, а това за някой може да са малко, но на мен ми се виждат доста пари.