някакво блъскане отпред
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: някакво блъскане отпред
Продължавам да упорствам - тампон макферсън и лагерче задължително!
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Темата е от 03.05.2009г. и колегата трябва вече да е остановил от какво е! Нека да сподели все пак.....
имам чуство че може и шарнирче да е било...ама айде да не вадим стъклените кълба
имам чуство че може и шарнирче да е било...ама айде да не вадим стъклените кълба

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги карам джета и имам подобен проблем. има едно по4укване отдясно постоянно! при потгляне и спиране дразнещо пукане! Ходих на майстор качиха я на стенд и с една щанга взехад а проверяват и сичко си беше ОК!!! казаха ми карай. Преди време заради същия проблем ходих да регулират предницата и пукането из1езна за известно време но след едно ходене до слънчев бряг от сливен и пак се появи :S !!! чух мнения за лагерчета и незнам какво но ми писна да давам пари и проблема да си стои ако някой има някакви идеи да сподели 

Колегата съм аз, ама все ощв не съм открил какво е.Всичко е стегнато по предницата,а блъскането си го има...
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен от студа намаля 

ilkomuhata написа:moimoimoi написа:тампон на носач
малък и голям
Я да питам тоя тампон на носач, ако се скъса става ли фатално последствие ако си в движение?
Колеги,всичко си е стеганто по предницата,сума и майстори са я гледали(няма за какво да се хванат).Според мен може би пружината се мести при завиване и от там се чува чукането с последваща вибрация.Има и възможност да е от тампна на макферсона,но е малко вероятно.Нека да си хлопа,ще я правим като спре да хлопа 

- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ortiz написа:Колеги,всичко си е стеганто по предницата,сума и майстори са я гледали(няма за какво да се хванат).Според мен може би пружината се мести при завиване и от там се чува чукането с последваща вибрация.Има и възможност да е от тампна на макферсона,но е малко вероятно.Нека да си хлопа,ще я правим като спре да хлопа
като се разпадне ще разбереш от какво било

- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
dj_jay_p написа:След като търсачката ме доведе до тази тема нека споделя: и аз имам същия проблем, основно като потеглям се получава това "туп" някъде отпред. Смених тампоните на ДВГ, проверявах ремонтирах предницата и никой не може да разбере откъде идва този дразнещ звук. Помагайте!
провери дали са стегнати бплтовете на носачите и по точно задните кам купето.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”