mili 75 написа:Е да де ама и моя с чипа се кара приятно,дайте нещо друго съществено,защото човека може да иска като ти го наричаш нещо по-евтинджос,пък може и да иска да си го кара с нафта от туби,а ти колега като си толкова голям плащач вземи си купи S-КЛАСА и се прави на голям,а не с Пасата на 10 години,защото всички,които караме коли на по 10 години явано не сме от най-платежоспособните и тука във форума си пишем, за да можем да не се набутваме повече от необходимото, а не да се правим на кой е по-голямата работа и кой повече е платил,за да се издигнем в очите на хората като голями снобари.Затова ако не си забелязал писах на колегата да вземе по-добрата в общо техническо състояние кола, защото и двата мотора са добри,а вие веднага лепи ме за седалката, пълни ми душата е страшни доводи няма що.И така човека ако види читав АФН няма да го вземе,защото няма да го лепи за седалката.
Виж ся,имах друго впечатление за теб и не съм имал за цел да те обидя с нищо,че да почнеш да ме нареждаш,просто питах за твоите критерии,които ти така и не сподели,явно е няква голяма тайна.Като за теб не е от значение дали ще те лепи,що ли си с чип ми е интересно,а не си взе 90 к.с. примерно.Кво лошо има в това колата да са я направили от завода да се кара приятно .Освен това идеята на темата май не е аз кво да си купя за да ми препоръчваш S-класа /не съм им фен,друг тип коли харесвам/.В случай,че ме вълнува мен този въпрос ,нямаше да питам по форумите където има мега батки тарикати с чипосани изпърдяни дизели,като теб да ми правят сметка плащач ли съм или не ,или цървул там некъв с дърта кола.Квот ми е харесвало на мен в моя бюджет съм си го купил и си го харесвам квото си е ,дори и в заводски вид ,само дето за разлика от теб не се хваля под път и над път ква мега бегачка карам и знам,че има и коли с по-добър мотор от моята и не отричам очевидни неща и не разправям как с чип моята ще излети,един вид AFN с чип "за 200 лв."обезмисля помпа-дюза моторите. Човека питаше ква е разликата и има ли му нещо един вид на ПД,че не се пишело за него и такива кат теб почнаха,да преразказват слухове, веднага ,ма скъпо ,ма тва ,ма онова,а ако ти е направило впечатление има и хора дето си ги карат и са доволни и не се оплакват и без да са милионери нали така.Ясно е,че и двата мотора са добри и стават и най-добрия избор е по-запазената,но пък не трябва да се плаши излишно човека от страшната дюза

.
П.П.Извинявам се на пусналия темата за лекото и осиране с горните глупости ,аре да не разводняваме темата,освен ко не държиш чааак толкова много да ме храниш нещо

.