пасат арива проблем със централното
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат арива проблем със централното
здр колеги.имам пасат арива 93г. в рамките на един месец ми изгоря на два пъти мотора на централното заключване.на скоро му монтираха някаква БГ аларма,при заключено положение продължава да се опитва да заключва,мотора прегрява и свършва.има ли някой някаква идея от какво може да е?предварително ви благодаря
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
Re: пасат арива проблем със централното
Здравей колега, предполагам за пасат Б3 става въпрос. Централното има 2 степени. Това го проверяваш по следния начин: заключваш колата и слушаш компреспра - той се включва и след 2...3 секунди се изключва. След още около 10 секунди се включва отново и пак трябва да се изключи след 2...3 секунди. Имам съмнение, че точно след второто включване на теб не ти се иключва. Ако това е така си провери хубаво всички кабели в маншоните към вратите. Ако не се изключва още първия път си провери всички шлаухи от компресора до всяка врата, капака на багажника и капачката на резервоара.
Провери кога не ти спира компресора - дали при първото или при второто включване и пиши
Успех!
Провери кога не ти спира компресора - дали при първото или при второто включване и пиши
Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат арива проблем със централното
[quote="PASSAT"]Здравей колега, предполагам за пасат Б3 става въпрос. Централното има 2 степени. Това го проверяваш по следния начин: заключваш колата и слушаш компреспра - той се включва и след 2...3 секунди се изключва. След още около 10 секунди се включва отново и пак трябва да се изключи след 2...3 секунди. Имам съмнение, че точно след второто включване на теб не ти се иключва. Ако това е така си провери хубаво всички кабели в маншоните към вратите. Ако не се изключва още първия път си провери всички шлаухи от компресора до всяка врата, капака на багажника и капачката на резервоара.
Успех
А относно бг алармата НЕ е от нея грешката си е у твоя телевизор. Оправи си кабелите и всичко ще си дойде на мястото

А относно бг алармата НЕ е от нея грешката си е у твоя телевизор. Оправи си кабелите и всичко ще си дойде на мястото