Плевенски срещи - архив
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
Re: Плевен - Локални сбирки
PESHERLAN написа:http://vbox7.com/play:918ebe75
Навремето го бях засякъл случайно по Discovery Channel. Уникален е

-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите и от мен.един нов фен на vw.кога 6те има пак сбирка и дали мога и аз да у4астжам в нея та и аз да стана 4лен на ва6ия клуб
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
То за можене може,ама ще трябва да платиш първата сметка за Добре дошъл
.Шегувам се.Следващата се пада на 29.11.09 от 15 часа на паркинга на Кауфланд.Заповядай
.Шегувам се.Следващата се пада на 29.11.09 от 15 часа на паркинга на Кауфланд.Заповядай-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
ха мерси нов 4лен но сьс кола която ве4е е 4лен на клуба за разлика от мен.а 6то се отнася до по4ерпката(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми)

- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dizelaki написа:...........(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми)![]()
Обичаме го и още как!!!
Даже ако има и кибапиииииииии,малиииииииииииииии,отече до сутринта.

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
PESHERLAN написа:dizelaki написа:...........(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми)![]()
Обичаме го и още как!!!Даже ако има и кибапиииииииии,малиииииииииииииии,отече до сутринта.
![]()
![]()
ами първо вземи се появи на някоя среща
а това с виното и кебапите е лесна работа - SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
Колеги здравейте понеже съм от Плевенска област и мисля че е редно тук да питам,понеже имам рекаро салон и от едната страна на шофиорската седалка е взел леко да се къса,каде мога да намеря сервиз в Плевен кадето мога да го поправя това та да нестане по лошо.Ако поста ми не е за тука нека модераторите да го преместят.ПОЗДРАВИ.
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
До ВИК знам че има едни тапицери но не знам как работят и дали ще ти свършат добре работата,но може да провериш ако имаш желание
- ivito_golf3
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте на всички
много отдавна не съм писала защото рядко се прибирам и за съжаление не мога да идвам на сбирките но се надявам че няма да е винаги така. имам нужда от малко помощ може би не е точно тук мястото да пиша за това но поне знам че тази тема я четат всички плевенчани
та проблема е че първа скорост влиза много трудно сменихме съединителя и не се оправи.имал ли е някой този проблем и най вече ПРИ КОЙ МАЙСТОР ДА ОТИДА та да го оправи най накрая че ми писна,никой не знаел от какво е....още веднъж поздрави на цялата плевенска група от мен 
много отдавна не съм писала защото рядко се прибирам и за съжаление не мога да идвам на сбирките но се надявам че няма да е винаги така. имам нужда от малко помощ може би не е точно тук мястото да пиша за това но поне знам че тази тема я четат всички плевенчани
та проблема е че първа скорост влиза много трудно сменихме съединителя и не се оправи.имал ли е някой този проблем и най вече ПРИ КОЙ МАЙСТОР ДА ОТИДА та да го оправи най накрая че ми писна,никой не знаел от какво е....още веднъж поздрави на цялата плевенска група от мен 
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
ivito_golf3 написа:здравейте на всичкимного отдавна не съм писала защото рядко се прибирам и за съжаление не мога да идвам на сбирките но се надявам че няма да е винаги така. имам нужда от малко помощ може би не е точно тук мястото да пиша за това но поне знам че тази тема я четат всички плевенчани
И мойто е тъка и до колкото съм чувал на много хора е тъка,не е от съединителя 100%.Мисля че Слави на бившата му 3-ка беше сменял нещо и се беше оправило
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
проверете маслото на скоростната кутия и лостовата система на кутията.Възможно е също така да е тампон на двигателя.И при мен го има някои път този проблем
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Отиди при Пламен.Сервиза му е срещу Технополис.Предполагам той ще реши проблема,а той може да е както нещо вътре в кутията,така и проблем в лостовата система.
На мойта си влизаха перфектно,проблема беше че имаше много голям луфт самия лост.Сменяха ми някакъв ремонтен комплект,който всъщност незнам в какво се състой,ама после как влизаха скоростите не е истина като по релси.
Както каза Вентото вижте и маслото,но ако е от него проблема би трябвало да го има само на студена кола,а на загряла да изчезва.Аз лично на всеки 2 години сменям маслото на кутията.
На мойта си влизаха перфектно,проблема беше че имаше много голям луфт самия лост.Сменяха ми някакъв ремонтен комплект,който всъщност незнам в какво се състой,ама после как влизаха скоростите не е истина като по релси.
Както каза Вентото вижте и маслото,но ако е от него проблема би трябвало да го има само на студена кола,а на загряла да изчезва.Аз лично на всеки 2 години сменям маслото на кутията.- sharo_83
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах същият проблем. Много трудно влизаше 1-ва и много често вместо 1-ва включваше 3-та. Проблема го реших много лесно за 10мин. Под кожения маншон на скоростния лост има едно болтче то се развива (отхлабва) и се завърта пластмасато около оста на лоста. След завъртането- проба и така докато всичко си дойде на мястото, накрая се затяга болчето. При мен се оправи с приблизително половин оборот. Надявам се да съм бил полезен

Маслото на кутията няма какво да се проверява, просто ако не е сменяно от последния собственик трябва да се смени. На моя пасат съко влизаше трудно първа и като смених маслото се оправи, въпреки че старото масло беше бистро на вид и четаво, даже майстора дето ми го смени ми каза че си нямам работа и давам излишни пари и че проблема бил в кутията...но е факт че се оправи така.
Та сменяй маслото на първо четене, и дано да минеш само с това, щото сваляне и ремонт на кутия са по сериозни цифри.
Успех!
Та сменяй маслото на първо четене, и дано да минеш само с това, щото сваляне и ремонт на кутия са по сериозни цифри.
Успех!