Плевенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Плевен - Локални сбирки

Мнениеот PESHERLAN » Вто 17 ное 2009 15:12

Потребителски аватар
ceci4
Автомобил: VW Golf V TDI 16V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот ceci4 » Вто 17 ное 2009 16:45

PESHERLAN написа:http://vbox7.com/play:918ebe75

Навремето го бях засякъл случайно по Discovery Channel. Уникален е :bowdown

dizelaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dizelaki » Вто 17 ное 2009 19:18

здравеите и от мен.един нов фен на vw.кога 6те има пак сбирка и дали мога и аз да у4астжам в нея та и аз да стана 4лен на ва6ия клуб

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Вто 17 ное 2009 19:31

То за можене може,ама ще трябва да платиш първата сметка за Добре дошъл mhihi.Шегувам се.Следващата се пада на 29.11.09 от 15 часа на паркинга на Кауфланд.Заповядай

dizelaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dizelaki » Вто 17 ное 2009 21:17

ха мерси нов 4лен но сьс кола която ве4е е 4лен на клуба за разлика от мен.а 6то се отнася до по4ерпката(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми) :drunk mhihi

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Сря 18 ное 2009 21:07

dizelaki написа:...........(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми) :drunk mhihi

Обичаме го и още как!!! :drunk Даже ако има и кибапиииииииии,малиииииииииииииии,отече до сутринта. mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 18 ное 2009 22:12

PESHERLAN написа:
dizelaki написа:...........(ако оби4ате ДОМА6НО ВИНО няма проблеми) :drunk mhihi

Обичаме го и още как!!! :drunk Даже ако има и кибапиииииииии,малиииииииииииииии,отече до сутринта. mhihi mhihi mhihi

ами първо вземи се появи на някоя среща mhihi а това с виното и кебапите е лесна работа :wink:

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Мнениеот SIMETO1 » Чет 19 ное 2009 11:12

Колеги здравейте понеже съм от Плевенска област и мисля че е редно тук да питам,понеже имам рекаро салон и от едната страна на шофиорската седалка е взел леко да се къса,каде мога да намеря сервиз в Плевен кадето мога да го поправя това та да нестане по лошо.Ако поста ми не е за тука нека модераторите да го преместят.ПОЗДРАВИ.

Потребителски аватар
Piro_vw
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Piro_vw » Чет 19 ное 2009 15:11

До ВИК знам че има едни тапицери но не знам как работят и дали ще ти свършат добре работата,но може да провериш ако имаш желание

Потребителски аватар
ivito_golf3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivito_golf3 » Чет 19 ное 2009 19:05

здравейте на всички :041: много отдавна не съм писала защото рядко се прибирам и за съжаление не мога да идвам на сбирките но се надявам че няма да е винаги така. имам нужда от малко помощ може би не е точно тук мястото да пиша за това но поне знам че тази тема я четат всички плевенчани :help: та проблема е че първа скорост влиза много трудно сменихме съединителя и не се оправи.имал ли е някой този проблем и най вече ПРИ КОЙ МАЙСТОР ДА ОТИДА та да го оправи най накрая че ми писна,никой не знаел от какво е....още веднъж поздрави на цялата плевенска група от мен :lady:

Потребителски аватар
Piro_vw
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Piro_vw » Чет 19 ное 2009 19:28

ivito_golf3 написа:здравейте на всички :041: много отдавна не съм писала защото рядко се прибирам и за съжаление не мога да идвам на сбирките но се надявам че няма да е винаги така. имам нужда от малко помощ може би не е точно тук мястото да пиша за това но поне знам че тази тема я четат всички плевенчани :help: та проблема е че първа скорост влиза много трудно сменихме съединителя и не се оправи.имал ли е някой този проблем и най вече ПРИ КОЙ МАЙСТОР ДА ОТИДА та да го оправи най накрая че ми писна,никой не знаел от какво е....още веднъж поздрави на цялата плевенска група от мен :lady:

И мойто е тъка и до колкото съм чувал на много хора е тъка,не е от съединителя 100%.Мисля че Слави на бившата му 3-ка беше сменял нещо и се беше оправило

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Мнениеот VW`VENTO » Чет 19 ное 2009 19:30

проверете маслото на скоростната кутия и лостовата система на кутията.Възможно е също така да е тампон на двигателя.И при мен го има някои път този проблем

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Чет 19 ное 2009 19:32

Отиди при Пламен.Сервиза му е срещу Технополис.Предполагам той ще реши проблема,а той може да е както нещо вътре в кутията,така и проблем в лостовата система.
На мойта си влизаха перфектно,проблема беше че имаше много голям луфт самия лост.Сменяха ми някакъв ремонтен комплект,който всъщност незнам в какво се състой,ама после как влизаха скоростите не е истина като по релси. mhihi Както каза Вентото вижте и маслото,но ако е от него проблема би трябвало да го има само на студена кола,а на загряла да изчезва.Аз лично на всеки 2 години сменям маслото на кутията.

Потребителски аватар
sharo_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharo_83 » Чет 19 ное 2009 20:36

Аз имах същият проблем. Много трудно влизаше 1-ва и много често вместо 1-ва включваше 3-та. Проблема го реших много лесно за 10мин. Под кожения маншон на скоростния лост има едно болтче то се развива (отхлабва) и се завърта пластмасато около оста на лоста. След завъртането- проба и така докато всичко си дойде на мястото, накрая се затяга болчето. При мен се оправи с приблизително половин оборот. Надявам се да съм бил полезен :wink:
Изображение

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пет 20 ное 2009 17:01

Маслото на кутията няма какво да се проверява, просто ако не е сменяно от последния собственик трябва да се смени. На моя пасат съко влизаше трудно първа и като смених маслото се оправи, въпреки че старото масло беше бистро на вид и четаво, даже майстора дето ми го смени ми каза че си нямам работа и давам излишни пари и че проблема бил в кутията...но е факт че се оправи така.
Та сменяй маслото на първо четене, и дано да минеш само с това, щото сваляне и ремонт на кутия са по сериозни цифри.
Успех!

Върни се в “Организационен”