scuba написа: ...
Това пак доказва, че не разбираш за какво говоря....
Хайде сега да седнем и да смятаме
Депеш Мод:
хонорари, озвучаване, осветление, екип, наем на СТАДИОН, тирове с техника, самолети за групата = 40 лв билета
Милена и сие:
хонорари (определено по-ниски от Депеш), озвучаване (определено МНОГО по-гадно от Депеш), екип (определено поне 10 пъти по-малко от екипа на Депеш), осветление (4-5 ламБи на кръст да има кво да свети поне), наем на Универсиада (в пъти по-нисък от нац.стадион); тирове с техника (липсват), самолети (също липсват) = 40 лв
Така..... стигам до извода, че ИЛИ Депеш работят на загуба, ИЛИ Милена и сие бачкат на огромна печалба. Друго решение не виждам.
Както казах по-горе, парите ще ги дам за да видя всички тези групи и хора на едно място. Искам да ми обясниш сметката която написах по-горе.
Ааааа.. забравих и нещо друго.... Чудя се ако билетите са по 40 лв ще съберат Х човека... Ако билетите са по 20 лв, ще съберат 3Х човека.... Някои в тази държава не разбраха, че печалба не се прави с голяма надценка а с голям оборот!!!!
Викторе хем си прав, хем не си прав

Ако мислиш, че Милена ще напълни стадион, и то през Ноември

Иначе за цената , специално за този концерт, при това бенефис, ако не бъркам де, си е доста, аз лично се чудя още да ида или не, ако беше 30 пари .....
п.п. а и все си мисля че всичко опира до фенщината