Освен ако не намериш 150 к.с дизел, аз лично съм на това мнение 
Освен ако не намериш 150 к.с дизел, аз лично съм на това мнение 
.Бензиновата кола е класи над дизеларките, всеки който е карал и двете знае.Ама тааа пуста икономия заради нея всичко
. Реших че Егото му е прекалено голямо и за да не правим глупости, реших да карам след него. Натискаше 170 ~ 190км/ч около 20 ~ 30км и накрая намали след няква кола и започна да си кара със 120км/ч, а тракащата печка продължи да се движи със 180км/ч.
.
към всички бензинджии!kocho_pushacha написа:Абе хора с какво може да те изкефи звука на дизелаако ще и 10 цилиндров да е
.Бензиновата кола е класи над дизеларките, всеки който е карал и двете знае.Ама тааа пуста икономия заради нея всичко
Моя съвет е да взимаш 1.8т

morfei1 написа:http://vbox7.com/play:925182c2
morfei1 написа:в реални условия дизеловите мотори се движат по-бързо - факт!
към всички бензинджии!
morfei1 написа:Хе-хе....
Като заключение мога да кажа, че поставени в състезателни условия, определено бензина е по-добър, но пък в реални условия дизеловите мотори се движат по-бързо - факт!
към всички бензинджии!
Ти в какъв филм си влезнал не е истина
kocho_pushacha написа:Единственото нещо по което превизхожда дизела е икономията...
morfei1 написа:
@MK4, няма какво да го мисля. Реално дизеловите мотори се карат по-бързо, защото дават по-малък разход, тоест собствениците се съобразяват по-малко. Дали е била на газ, нямам идея. Факт е че той върна газта, а аз не я върнах, но не щото съм безсмъртен, а щото не ми пука дали разхода ще ми е 6.5 или 7л. Случвало ми се е достатъчно много пъти, за да го давам за пример. Батките с бензиновите мотори по 5.0 кубика не ми ги давайте за пример, защото такива коли рядко се срещат извън града.
Dorian написа:п.п.Иначе срещу чипирано 1,8Т само ARL с чип има шанс
morfei1 написа:Стига те с тез детски приказки бензина вървял повече, а дизела тракал. Такъв филм няма има разход на 100км. и месечни постъпления.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта