не пали... Г3,решено...обаче сега пуши двигателя!!!!
не пали... Г3,решено...обаче сега пуши двигателя!!!!
Не че докато някой отговори,аз няма да знам от какво е,но някак си ми е криво...че трябваше да пътувам,станах в 4.30.. взех кафенце,влизам в колата и...джът,джът.. не пали... Оглеждам я и..единия кабеляк се скъсал на едната свещ.Май от това ще да е.Може ли да е от друго?Снощи си я карах,прибрах се,всичко о.к.Сега изведнъж...не ще..И някой да знае в колко отваря автоморгата на италианеца?
Последна промяна от peshonp на Сря 25 ное 2009 9:17, променено общо 1 път.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Re: не пали... Г3
На 3 цилиндъра трябва да запали!
. Аз до сега не съм виждал скъсан кабел!
А ако италянеца ти е близо можеш да дойдеш и до нас да ти дам кабел. До към 8 ще съм в къщи. Тел. на лични. 
peshonp написа:..единия кабеляк се скъсал на едната свещ.
ами ще отида да пробвам на три цилиндъра.. да не е пък бензинов филтър?? баси и ситуацията.
Добрееее... с паленето се оправих.Обаче,като запали....и пуши яко..и май е от към колекторните тръби,което ме навява на гарнитура.На някой случвало ли му се е да се прецака тази гарнитурка и какво става когато се прецака.?
Re: не пали... Г3,решено...обаче сега пуши двигателя!!!!
Разбрах и от къде пуши ( аз си водя монолог тук )
Над колекторните тръби..излизаше струйка антифриз,и болтовете бяха разхлабени,и то доста разхлабени.Та сега ги стегнах,попуши,попуши,оправи се : Ако някой ми обясни какво има там,дето тече антифриз и мога ли сам да си сменя евентуално гарнитурата която има там,ще съм му благодарен.И благодаря на колегата сутринта...даде ми кабелите,смених ги и пламна,запали де 
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Колега там има някакъв гумен О пръстен. Точно мисля по средата отдолу на колекторните тръби през който минава антифриз за тях. Сам едва ли ще я оправиш ако не си майстор евентуално. По добре иди на такъв, че да не ти изтече висчко по средата на път, както ми се случи на мене и после без антифриз да караш до сервиза.
Евентуално може да ти се е понапълнило малко и в цилиндрите, за да не иска да запали. Знае ли се. 
Последна промяна от black` на Сря 25 ное 2009 11:46, променено общо 1 път.
Благодаря за инфото колега.Ще видя какво мога да направя днес .
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
А също се сменя и гарнитурката на колекторите. Не са скъпи. При Г3 не занм как е ама не вярвам да е много по различно от на 2ка. 
ааа,на колекторите е гадно за смяна
но този пръстен всъщност,като го огледах,се развива само това над колекторните тръби,има само два болта...и сменяш пръстена,поне така го виждам аз.Като бяха разхлабени сутринта,играеше цялата джаджа,без колекторните тръби.Сега ще погледна в ЕТКА-та да видим как е сглобено.
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
няма да е лошо да споменеш за какъв двигател става на въпрос (код матор) 

и ти си прав
за 1.8 , ABS двигателя. 90 кончета..а,поумрели 6-7,ама се държи
а иначе,ето нещо полезно ако не го знаете този сайт http://www.vagcat.com/epc/
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
peshonp написа:и ти си правза 1.8 , ABS двигателя. 90 кончета..а,поумрели 6-7,ама се държи
а иначе,ето нещо полезно ако не го знаете този сайт http://www.vagcat.com/epc/
Ето ти нещо пак полезно, ако не го знаеш
http://www.detali.ru/cat/au/au.dll?SelPg&t=c0JfEmZBXxJJQF8SMRg3K0IDBjQgG1ANgslfEi0d2qNzAl3tk32AbYNreZRzQF9CcoJfUnK_6R/Kxg6U9nKXiTuE/DIaxjvCGxdsNKZ_DNdPZq4mU0EfErR_PzgJ2osSQSv/EnNPDNDqdo8faRE9e0EgJZ9zQQE0fKkRGsTagYJgeb_dmRFXPNaVjd5sw_fIlfbSocZYLRNXQkKXcQN9XrwC90w3/rdT1N8ipyGrad2cjwwkywSNyOjtPXGeN7dUa/MWuXLW2DCX7Uyp4lwi1/PgAwxzON3zb7AdYst4clRAIFu3kD8tXtmOGp4DIFfZmipmpRrwS1VgprlI0Z8/kAsgdrE/mV08mY9XA0ABJirfbKOiCMMRdmHvtzgHCgRoxd1KhL6nEWZTg36gQMkTA0gf9QRALvhInT1mdDHW/VY7bGUPo4ObMMoZbZsnmg7V3kixC1Bo/y8_65yZYiY_mIRsuWYTpqoLTSXqit42/Tl9gNs95WHvIyp2Ro73JXklwnPknhBv4zmWS631kiqIURYVPBlp4Q4rvhPDyUuGgYJtmEgOWAdMGXfvwZgRyuJ3IFVjg803yRykGmRk_EwstEB2nJLzoPdF6m52h8YOW8gX4hAH1lCUL0qS_8ccG/dTNAyfpbpwE6Y2INcKNtxeMPtcOyJaclaocQDbYdbCEQBgSR35XypKXSmHP_INlA2rBmkcLUVOSjjgWpvzVnPTAtHv9iyz201jMnFe2l9OnFKjQO/aRztgrBjs4Nev0xEGV0GY7hGC
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”