Deo88 написа:Готов съм колеги .....
А при Голф 3 работата става така:
viewtopic.php?f=11&t=148057

mupk0 написа:Няма ли да вадиш очите на хората ???? Иначе съм зарибен да префасонирам и моята така
GVG написа:Не е ли по-добре да се постави трети стоп на задното стъкло? Мисля че така ще е по-ясно кога се набиват спирачки.
Deo88 написа:GVG написа:Не е ли по-добре да се постави трети стоп на задното стъкло? Мисля че така ще е по-ясно кога се набиват спирачки.
Трети стоп при наличието на фолио , в моят случаи е излишно ? Или греша ...

pedalchobaba написа:Проблема колеги идва не от бушоните, не от мощността на крушките или как ще направите мостовете. Главния проблем в цялата лудория е в стоп машинката.
Гледам, че колегата пуснал темата е от Панагюрище и предполагам, че няма да има проблеми, но на столичани не препоръчвам толкова опростена схема.
Навремето имах Джета двойка и се изкуших да правя подобни експерименти, но след като един ден стоп машинката ми буквално се стопи в краката, минах през едно силово реле веригата за стоповете, като машинката само го управляваше, после пуснах допълнителен кабел до гнездата за мъгла, като между веригите вързах диоди, та да не се връща тока. Т.е. като пуснеш габарити да си светят само те, като пуснеш габарита за мъгла да не ти светят стоповете и т.н.
Та ей такива ми ти едни филми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 62 госта