Гарнитура за капака над разпределителния вал.
- Spectator`
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гарнитура за капака над разпределителния вал.
Всеки различен отговор ми дава и аз незнам коя е по хубава.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
гумената е свързана с преработка ако досега си бил с коркова-сменят се шпилките и вече си само с гумени-коркови повече ниенте.
корковата е по евтина но срока й на годност е в пъти по кратък-макс 5-6 месеца и то с тото2 първо теглене. понякога протичат и на втората седмица.
гумената е по скъпа и първоначално по сложна за поставяне но после (ако не си уцелил някой ментос освежава или не си мегакарък) се отплаща с огромен ресурс в непипане.
корковата е по евтина но срока й на годност е в пъти по кратък-макс 5-6 месеца и то с тото2 първо теглене. понякога протичат и на втората седмица.
гумената е по скъпа и първоначално по сложна за поставяне но после (ако не си уцелил някой ментос освежава или не си мегакарък) се отплаща с огромен ресурс в непипане.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Не вярвах, че корковите са толкова зле...
Смениха ми гарнитурата в края на декември и преди няколко дена забелязах, че доста омазнява, та реших да си сложа старата гарнитура (гумена), която на мен лично ми се струва доста позапазена.
Ne wqrwah che korkowite sa talkowa zle...
Smeniha mi garniturata w kraq na dekemwri i predi nqkolko dena zabelqzah che dosta omaznqwa, ta reshish da si sloja starata garnitura ( gumena ) koqto na men lichno mi se struwa dosta pozapazena.
sori za latinacata ama w tozi klub nqma phonetic a i ne mojah da otkriq ot kyde da naglasq kredora.
Превод: Vlad777
Смениха ми гарнитурата в края на декември и преди няколко дена забелязах, че доста омазнява, та реших да си сложа старата гарнитура (гумена), която на мен лично ми се струва доста позапазена.
Ne wqrwah che korkowite sa talkowa zle...
Smeniha mi garniturata w kraq na dekemwri i predi nqkolko dena zabelqzah che dosta omaznqwa, ta reshish da si sloja starata garnitura ( gumena ) koqto na men lichno mi se struwa dosta pozapazena.
sori za latinacata ama w tozi klub nqma phonetic a i ne mojah da otkriq ot kyde da naglasq kredora.
Превод: Vlad777
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
веско написа:Извинявам се предварително за незнанието, но ми казаха, че при смяната на тази гарнитура (в гумения вариант) можело да се сложи някакъв силикон или лепило, което много удължавал живота и. Някои го слагали, а някои -не. Може ли някой да каже нещо по този въпрос?
Червеният силикон прави чудеса

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”