Възможно ли е монтирането на такъв клапан на голф 2 1.6 td 91 г Ако е възможно как стоят нещата какъв клапан трябва да се монтира и къде знам че има 2 вида такива клапани
Извинявам се за тъпия въпрос неги разбирам просто от любопитство питам
Е то няма смисъл,за да се чува нещо трябва да има повече буустец турбото,то на Джетата не надува изобщо и цялото налягане трябва да ти отиде за тоя клапан. А и при дизела....абее кофти работа нема да станат нещата...
То на мен немие толко за съскането, а искам да има неква разлика там да нема дупка между превключването щотo гледам има евтини такива клапани и ако става що пак не
Направи ми впечетление че след разтоварващия клапан има едно маркученце към филтарната кутия на въздушния фитър. Ако го откача дали ще прави "Сув"? или некакъв такъв звук
Едва дали... Единствения начин за блоу оф на дизел е със електронно управление взимащо сигнал от педала за газта.
Активира се клапана като отчете връщане на педала - принципа на действие: сигнала от там е в напрежение и като се дава газ всъщност се подава по голямо напрежение и момента щом се върне газта при отчетено по малко напрежение от управляващия блок се активира клапана.