въпрос за парното
въпрос за парното
здравейте значи искам да попитам пускам на 4 степен парното нали оба4е духалката от дясно до прозореца много много слабо духа от какво може да е как да го оправя 4е се запотява стъклото много 
Re: въпрос за парното
запушилил се е отворът от нещо най вероятно дунапренче от клапите или пък някое от лостчетата на регулатора се е изкривило и не отваря добре клапите
ами като затоваря вси4ки други отвори и тоя трагва силно да духа както си трябва оба4е кат пусна сички други и тои винаги е много по слаб от тях 
ми попринцип е нормално до някаква степен страничните отвори да духат малко по слабо но не разбрах със сигурност ти за по слаб поток на въздуха ли говориш или по ниска температура
по слаб поток на дясната до прозореца да от колко лявата до шофиора дето е тя е по силна
- bobiivanov
- Автомобил:
- Двигател:
изпаднал е въздуховода
bobiivanov написа:изпаднал е въздуховода
колегата е прав..те тия въздуховоди се държат на ЮНАШКА дума

ми оправя се като се свали таблото но не съм много сигурен мисля че май имаше вариянт да стане и без да се сваля..самата клапичка се е откачила от рамото което я бута и в момента седи на затворено положение а когато пуснеш парното се затваря още повече от въздушната струя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”