vasstop написа:Жокере, уважавам те, но искам да те попитам:joker написа:Понякога истината е по-различна от тази която изглежда на пръв поглед....не лекарите,а системата ни е калпава...но сами си я докарахме.Най-точното разследване в случая може да направи само етичната комисия на сътветната районна колегия на БЛС..сезирайте я с жалба....
и не псувайте така лекарите...не сме толкова зли и некадърни...все пак понякога спасяваме човешки живот...за 25 години аз съм спасил поне стотина...а вие дето така ругаете колко сте спасили????
С ръка на сърцето ми кажи - взимал ли си пари за услугите, които предоставяш и слагал ли си в джоба?
Можеш и да не ми отговаряш, ако това противоречи на твоята етика.
joker аз лично съм си спасявал моя и на други хора в колата ми живота, заради необмислени и тъпи постъпки на други шофьори!!! Но там бройката никой не може да я каже!
Според мен, ако ще се намесваш в темта, по-добре дай смислен съвет и то бързо, защото колегата не може да чака, а защо не даже ти да се явиш експерт по случея и да свидетелстваш срещо плевенските си колеги? Не се заяждам, а предлагам решение...
Аз лично на ЛС дадох на Dobromirski много телефонни номера, на различни институции!