One написа:така е с бегачките, карани безпощадно и поддържани безогледно
мног много трябва да се внимава при избора им
А къде е бегачката в тоя филм?
One написа:така е с бегачките, карани безпощадно и поддържани безогледно
мног много трябва да се внимава при избора им
Ico_Polo написа:Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко
![]()
![]()
![]()
digo_pl написа: Аз се запознах със нея, поне... и се поинтересувах
digo_pl написа:По талон двг е AUD мисля, че беше, което като проверих в нета е 1.4 60ps, а под капака се подвизава 1.4 16v. Какво се е случило, никой не знай?
digo_pl написа:...
Soyer написа:вероятно нищо не е проверила.. и съм на 99% сигурен, че маслената помпа най-вероятно не е била за смяна. Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко
Ico_Polo написа:Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко
![]()
![]()
![]()
digo_pl написа:Ico_Polo написа:Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко
![]()
![]()
![]()
Ей, спамаджия такъв, момичето като не разбира трябва да я обиждаме ли, а?!?!? Нормално, като и бърка в джоба да се дразни и като никой от никаде не дава адекватна помощ. Сигурно има оправия, но явно все няма късмет да попадне на свестни механици и се е надявала тук да открие, някой, но уви, само спамаджий... и ти! Аз се запознах със нея, поне... и се поинтересувах, но за всичко трябва пари и ще мине време.
Не е речено, че като има VW и трябва да бъде.
И моляте задръж си следващия коментар за себеси!!!!!!!
Поздрави и със здраве!
MuTa4eTo написа:digo_pl написа:...
Това от снимката се получава от каране само в града, мотора кондензира и този конденз се меши с маслото и става това - боза.
liubutu написа:Имам пасат 85год. Б2 фейслифт, не слизам от него и нямам никакви ядове, ако те интересува бартер? Мноо е як
А за бозата по-горе: когато запалиш сутрин колата, отвори разширителния съд и ако от там излиза на студено нещо като пара, да знаеш че имаш пробив м/у маслото и водата. Диагнозата е : гарнитура на глава или спукана глава.
Ico_Polo написа:digo_pl написа:По талон двг е AUD мисля, че беше, което като проверих в нета е 1.4 60ps, а под капака се подвизава 1.4 16v. Какво се е случило, никой не знай?
Да де - 1.4 16V 75hp
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта