не съм горд собственик на поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Crusader
Автомобил:
Двигател:

Re: не съм горд собственик на поло

Мнениеот Crusader » Пон 23 ное 2009 16:08

One написа:така е с бегачките, карани безпощадно и поддържани безогледно
мног много трябва да се внимава при избора им

А къде е бегачката в тоя филм?

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 23 ное 2009 17:53

И тука стана за Изображение

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Вто 24 ное 2009 20:27

Ico_Polo написа:
Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко

:D :lol: :D :да:

Ей, спамаджия такъв, момичето като не разбира трябва да я обиждаме ли, а?!?!? Нормално, като и бърка в джоба да се дразни и като никой от никаде не дава адекватна помощ. Сигурно има оправия, но явно все няма късмет да попадне на свестни механици и се е надявала тук да открие, някой, но уви, само спамаджий... и ти! Аз се запознах със нея, поне... и се поинтересувах, но за всичко трябва пари и ще мине време.
Не е речено, че като има VW и трябва да бъде : vw fen .
И моляте задръж си следващия коментар за себеси!!!!!!!
Поздрави и със здраве!

Потребителски аватар
vladko1001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladko1001 » Чет 03 дек 2009 19:29

както се казва "най-добрият FORD е продаденият FORD" :Mr Green Fun -това го знам от горчив опит...
а собствениците на италиански автом. се радавали ДВА ПЪТИ-като купят и като продадат автото... mhihi
колега се беше изказал,че поло 1,4D/1992г- 1W/ - не струва...
батко владко му врътна 15к км и нула проблеми...малко е мудно по магистралата,но разход 3,6/100км - ср. скорост 90км/ч нафта с един калпак в коритото - ако някой е под този разход ??? :beer

P.S.
VW POLO е автомобила на годината в ЕВРОПА= :applause:
НИКЪДЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАНО ТОВА СЪБИТИЕ :beat_butt2

P.S.2
батко владко е подкарал VW POLO/AUDI 50/-1975г./"HA" дв.1005 куб,когато повечето форумци не са били
РОДЕНИ... :bishop

Последна промяна от vladko1001 на Съб 05 дек 2009 20:15, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Чет 03 дек 2009 22:15

digo_pl написа: Аз се запознах със нея, поне... и се поинтересувах

И аз се интересувам - хубава ли е поне? mhihi Ако да - дай и аз да се запозная с нея :Mr Green Fun

А за Батко Владко - евалата бичим, аз от известно време си мислим за такова Поло, щото к'во можем да му причиним не е истина направо.

А по темата: Аз лично съм преценил, че според възможностите ми Поло-то е най-удачния вариант. Според проблеми спрямо цена според мен е най-добрия вариант. Това, че някой е имал изключително лош късмет - може и на мен да се случи, може и на всеки друг. Това не означава, че с всички е така.

П.П. Със сигурност само изкърпване на корса от същата година (слагам кола от същия клас като Поло) струва повече от основен ремонт на двигател на Поло-то mhihi

Потребителски аватар
digo_pl
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Чет 03 дек 2009 22:48

Тя там е мармалад работата. По талон двг е AUD мисля, че беше, което като проверих в нета е 1.4 60ps, а под капака се подвизава 1.4 16v :screwy . Какво се е случило, никой не знай?!
Имам един въпрос, пак относно на колежката полото... погледни снимката по долу... та това възможно ли е да се получи отдобавки в маслото, аз никога не съм слагал и не съм наясно много
Прикачени файлове
20091129.jpg

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_Polo » Пет 04 дек 2009 0:05

digo_pl написа:По талон двг е AUD мисля, че беше, което като проверих в нета е 1.4 60ps, а под капака се подвизава 1.4 16v :screwy . Какво се е случило, никой не знай?

Да де - 1.4 16V 75hp

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пет 04 дек 2009 0:22

digo_pl написа:...

Това от снимката се получава от каране само в града, мотора кондензира и този конденз се меши с маслото и става това - боза.

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Пет 04 дек 2009 0:37

Имам пасат 85год. Б2 фейслифт, не слизам от него и нямам никакви ядове, ако те интересува бартер? Мноо е як :iak-ta-iak
А за бозата по-горе: когато запалиш сутрин колата, отвори разширителния съд и ако от там излиза на студено нещо като пара, да знаеш че имаш пробив м/у маслото и водата. Диагнозата е : гарнитура на глава или спукана глава.

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пет 04 дек 2009 1:05

Soyer написа:вероятно нищо не е проверила.. и съм на 99% сигурен, че маслената помпа най-вероятно не е била за смяна. Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко

Soyer ти ебаваш ли се с идеята за фиат или какво??? :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
moni_barca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moni_barca » Пет 04 дек 2009 2:01

Ico_Polo написа:
Soyer написа: Моя съвет е да си продадеш тая кола и да си земеш някой Фиат или Форд.. тъкмо ще изглеждат по-хубаво и по-лъскавко

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
moni_barca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moni_barca » Пет 04 дек 2009 2:03

digo_pl написа:
Ico_Polo написа:

Ей, спамаджия такъв, момичето като не разбира трябва да я обиждаме ли, а?!?!? Нормално, като и бърка в джоба да се дразни и като никой от никаде не дава адекватна помощ. Сигурно има оправия, но явно все няма късмет да попадне на свестни механици и се е надявала тук да открие, някой, но уви, само спамаджий... и ти! Аз се запознах със нея, поне... и се поинтересувах, но за всичко трябва пари и ще мине време.
Не е речено, че като има VW и трябва да бъде : vw fen .
И моляте задръж си следващия коментар за себеси!!!!!!!
Поздрави и със здраве!

Вие пък ще се скарате бе колеги!!! Недейте така :kissy:

Потребителски аватар
digo_pl
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 04 дек 2009 8:10

MuTa4eTo написа:
digo_pl написа:...

Това от снимката се получава от каране само в града, мотора кондензира и този конденз се меши с маслото и става това - боза.

liubutu написа:Имам пасат 85год. Б2 фейслифт, не слизам от него и нямам никакви ядове, ако те интересува бартер? Мноо е як :iak-ta-iak
А за бозата по-горе: когато запалиш сутрин колата, отвори разширителния съд и ако от там излиза на студено нещо като пара, да знаеш че имаш пробив м/у маслото и водата. Диагнозата е : гарнитура на глава или спукана глава.

Значи конденз, гарнитура или глава... ще видим.
Liubutu, колата не я моя, ще попитам за бартера /предвид факта, че колата е на колежката пуснала темата:)/ :) Благодаря за сега! Ще пиша като разбера какво се случва!

Потребителски аватар
digo_pl
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 04 дек 2009 11:29

Ico_Polo написа:
digo_pl написа:По талон двг е AUD мисля, че беше, което като проверих в нета е 1.4 60ps, а под капака се подвизава 1.4 16v :screwy . Какво се е случило, никой не знай?

Да де - 1.4 16V 75hp

Не, може и да бъркам за буквите, но в големия талон пише 45кв. , а това си е 60 коня според конвертора на телефона ми :). А 1,4 16v са или 75, както казваш ти или 101коня. Хм, др път като се видим ще погледна. Защото може да са й усрали майсторите, мотора точно заради това. Защото не знаят точно какъв е той.

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_Polo » Съб 05 дек 2009 9:45

Има и двигател 1.4 16V 60hp - MPI или нещо подобно се водеше. А за 1.4 101 коня не знам дали има, по скоро 1.6 да е.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”