P.S. За разлика от други коли тук няма бутонче за откачване, както например при Рено.
chinadracon написа:Разбира се, щом си ентусиаст, пробвайТогава хвърли един поглед на този линк, може да ти е от полза. И аз исках да сменям сам, ама като нямам познат с канал, нямаше как...
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1276409
staff написа:Колега и аз така като тебе имах проблем със смяната на тоя филтър. Мъчих се , мъчих се. Със същите тръби съм. Начина е следния: това пластмасовото коляно дето влиза в горивния филтър на него има ено като копченце, което се натиска на вътре. Въпросното копченце не се вижда от снимките ти, защото се намира от другата страна на коляното(която не виждаме от снимката). На мойто беше синьо на цвят. Държиш го натиснато на вътре и дърпаш коляното от филтъра. Само, че ако не е махано скоро трябва да подръпнеш по-силно. Колегата "chinadracon" ти е дал сайт в който можеш да го видиш на снимка "4" оградено е с червено.
staff написа:Успех. Да знаеш, че е голяма мизерия с тва коляно. Между другото ако не можеш да схванеш принципа или не успееш да го направиш, по желание можеш да оттренираш вадене и слагане на същото коляно само че от бензиновата ти помпа. Под задната ти дясна седалка, дигаш я и отдолу има една черна ламарина. Сваляш я и виж под нея се намира бензиновата ти помпа. Тя е свързана с абсолютно същите колена като на горивния филтър. Огледай ги ако искаш, може и да пробваш да свалиш едно, ама гледай колата да не е палена в близкия половин час, че инъче ще шурне малко бенз. Айде после да каеш кво е станало
MKII 1.6EZ написа:Колега това са т.нар. "бързи" връзки. Свалянето става като се стисне щифта с клещи. Чува се едно изпукване. Много връткава работа е, скоро го ядох същия, успех
MKII 1.6EZ написа:Колега това са т.нар. "бързи" връзки. Свалянето става като се стисне щифта с клещи. Чува се едно изпукване. Много връткава работа е, скоро го ядох същия, успех
chinadracon написа:Ама справи ли се в крайна сметка? Иначе определено Голф 4 не е кола тип "направи си сам"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта