Попрочетох това онова във форума за софт-а, но реших да пусна тема със моите премеждия със сетването на някой глезотийки.
Отидох при един съсед, който има ВАГ КОМ софтуер, до колкото ми каза някакъв оригинален американски. Като пуснахме колата през него ми показа какви екстри може да си пусна, но те не бяха много. Например това за прозорците да се затватят/отварят със задържането на ключа не го намерихме

Имам познат със Шкода Окт 2 - 2007г. и гледах какви неща има той, ако мога и аз да си ги сетна на моя пасат (2004г 1.9тди 131кс 4моушън).
Та освен това с прозорците, исках да си пусна фаровете за мъгла да светат съответно левия и десния при въртене на волана(при завиване наляво или надясно), а също така страничните огледала имат мигачи в тях, в които от края да кажем светат 2 лампички за мигачите и другата част има още 2 лампи като малко фарче, които при отключване на колата светват(поне на Шкодата на приятела ми), което е много приятно, защото особевно вечер осветява около колата. А на моя Пасат не мога да разбера дали имам нещо такова там изобщо. Много ми се искаше и тези функции "comming home" и "leaving home" - да ти се пускат фаровете, когато си отключваш колата за 30 секунди например и като гасиш колата да остават светнати за 30 сек и да се гасат сами (но аз нямам автоматични фарове и не знам дали ще стане това, при бмв става ако като си загасил колата присветнеш с дългите и фаровете да остават включени за 30 сек например).
Ако можете и да ми препоръчате някой, който прави такива неща също ще съм ви благодарен!
Предварително благодаря!
П.С. Попринцип съм си в София, но "съседа" е от родния ми град Петрич