Проект Caddy MK1

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Проект Caddy MK1

Мнениеот Stefan » Пон 07 дек 2009 20:06

mladenmoto, луд ли си бе човек :screwy Не съсипвай хубавото кабрио, което и без това вече толкова трудно се намира :? Разбери, че притежаваш нещо уникално, но докато го осъзнаеш вече ще е късно и сигорно много ще те е яд :roll:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 07 дек 2009 20:10

то отдавна е на части :shock

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 08 дек 2009 7:23

Аз бях един от тия дето плюеше против Младен ,когато продаваше кабриото хаха mhihi Просто за мен да се разпродаде такова кабрио на части е.... :bishop :(

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 08 дек 2009 13:57

Gigabyte написа: да се разпродаде такова кабрио на части е...

Подарък за всички нуждаещи се кабрио маняци mhihi :lol:
Добре че има такива хора и да се разпродаде някое rallye , кабрио на части че да запълним липси :Mr Green Fun :bowdown

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Вто 08 дек 2009 21:57

Момчета, колата отдавна е история, вижте от кога е поста със снимките. От тогава до днес остана един скелет с двигател и скорости, който е в движение mhihi и ще си имам и бъги за събота и неделя в покрайнините на Пловдив. На всички които ме упрекват за това че съм разпродал кабриото и то един наистина много добър екземпляр и много запазен, ще кажа за да ги успокоя че кабриото стоеше в мобиле.бг поне месец и никъв интерес, ако беше толкова ценно както много хора казват защо никой не се хвана да обиколи Плевенските села и махали да го намери накрая в циганската махала на едно село и накрая да разбере че мургавия му собственик е петия му пълномощтник и че данъците му не са плащани от както е влязло в Бг а и големия талон не "съществува" и после да каже колко е ценно всъщтност!
Цената беше 2000 лв някои от вас може и да си спомнят обявата. Естествено загубихме си цял ден в обиколки по ужасните пътища на Българските проходи към Плевен и Габрово а да не говорим че навръщане бяхме напълно нелегални от към документи и т.н.т но това са подробности. Желанието ми беше да си го оставя за мен поради ред причини, уникалния салон, чисто новия гюрук(оригинален) и други, но за да станеше легална кола за спокойно каране щеше да мине много време нерви и най вече пари.
Както се сещате имам доста приятели с такива коли, аз също до скоро имах уникално кабрио и сигурно пак ще имам но за сега успях да помогна на много вече щастливи колега да запълнят липсите както каза Alpine :D
И да не забравяме все пак първоначалния ми проект за който останаха доста части от кабриото както и така ценното ми табло и жабка!
Поздрави!

Потребителски аватар
vesko_sr
Автомобил: vw passat b4
Двигател: ADZ 1995

Мнениеот vesko_sr » Чет 14 яну 2010 13:58

Извинявам се ако излишно повдигам темата но искам да поздравя колегата за проекта който прави и да му кажа, че се възхищавам на колата. Родителите на приятелката ми живеят в блока отсреща и всеки път като отидем на гости в Пловдив надничам през прозореца да се порадвам на красавеца ако е там :). Много ме радва колата и много се зарадвах като попаднах на темата, защото откато видях колата все се чудя дали не е на някой от форума. Евала за ентусиазма и успех за напред, колега!

Последна промяна от vesko_sr на Пет 15 яну 2010 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_fen_TDI
Автомобил: vw golf 3 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот vw_fen_TDI » Пет 15 яну 2010 16:12

колега просто :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown пред това което си постигнал с това caddy. аз лично познавам старият собственик и просто знам в какво състояние беше тази кола,направо нее истина какво си постигнал до сега.штеследя темата с интерес. :да: love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Вто 26 яну 2010 22:12

Благодаря много за добрите думи колеги, за човек захванал се с подобно начинание най вдъхновяващото нещо са подобни коментари! Това ще го потвърди всеки който правил подобно нещо!
Благодаря!

Въпреки студеното време, лошите месеци финансовата криза и кой знае още какво, работата по проекта се движи бавно но славно и не спира.
Спрял е само снимковия материял но до края на седмицата ще има нови снимки!

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Нед 02 май 2010 22:19

Най сетне направих снимки на развитието което,съвсем не е от скоро както си и личи по ръждичките но чак сега направих снимки :oops:
Иначе снимките са съвсем пресни,от днес.
От днес продължава и работата по проектчето.

За сега имаме нова задна врата изчистена без надписа,(който си пазя :mrgreen: ) http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512152 http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512155 http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512162 както и леко разширеното вътрешно пространство тъй като седалките от Голф 4 са малко по големички и изискват повече место,а и така ще има повече пространство зад седалките за разни неща.http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512146

Стария под също вече го няма а на негово место както и по страниците ще се монтира лъскава алуминиева рифелова ламарина 3мм :Mr Green Fun
http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512166 http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18512139

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Вто 11 май 2010 22:26

Малко снимки от днес, монтаж на двете гърнета, както и част от скарата на която ще лежи рифеловата ламарина!
http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18671613

http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.18671614

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Съб 12 юни 2010 0:06

Разкрояването на рифеловата облицовка е на половина готово,след като се отрежат всички елементи продалжавам с започнатото масово мазане с преобразовател "Вюрт" за да избегнем по нататъчните появи на корозия :twisted:

http://mladenmoto.snimka.bg/hobby/kaddy ... 5.19180955

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Сря 16 юни 2010 7:57

колата става много добре. браво и продължавай в същия дух :да:

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Сря 16 юни 2010 16:12

Колега за Рожен дали ще е готова количката ?

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Чет 17 юни 2010 23:11

RoadRunner написа:Колега за Рожен дали ще е готова количката ?

Еееххххххх,мечтиииии... :? Едва ли колега ще стане до тогава,може би ще е в движение но съвсем няма да е готова.Тепърва предстои много работа по окачване,интериор,боя,ауспуси и какво ли още не,да не говорим че постоянно нови идеи ми влизат в главата.
В момента се търсят въздушни възглавници за задния мост,трябва да се махат и барабаните и да се монтират дискове и така нататък :|

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Чет 17 юни 2010 23:47

евала колега за началото на нещо доста добро
и успех занапред :bowdown :bowdown
Само мисля че бронята отпред малко разваля пейзажа но всеки си има свой собсвен вкус и може да си прави колата както поиска
поздрави :beer :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”