Момчета, колата отдавна е история, вижте от кога е поста със снимките. От тогава до днес остана един скелет с двигател и скорости, който е в движение

и ще си имам и бъги за събота и неделя в покрайнините на Пловдив. На всички които ме упрекват за това че съм разпродал кабриото и то един наистина много добър екземпляр и много запазен, ще кажа за да ги успокоя че кабриото стоеше в мобиле.бг поне месец и никъв интерес, ако беше толкова ценно както много хора казват защо никой не се хвана да обиколи Плевенските села и махали да го намери накрая в циганската махала на едно село и накрая да разбере че мургавия му собственик е петия му пълномощтник и че данъците му не са плащани от както е влязло в Бг а и големия талон не "съществува" и после да каже колко е ценно всъщтност!
Цената беше 2000 лв някои от вас може и да си спомнят обявата. Естествено загубихме си цял ден в обиколки по ужасните пътища на Българските проходи към Плевен и Габрово а да не говорим че навръщане бяхме напълно нелегални от към документи и т.н.т но това са подробности. Желанието ми беше да си го оставя за мен поради ред причини, уникалния салон, чисто новия гюрук(оригинален) и други, но за да станеше легална кола за спокойно каране щеше да мине много време нерви и най вече пари.
Както се сещате имам доста приятели с такива коли, аз също до скоро имах уникално кабрио и сигурно пак ще имам но за сега успях да помогна на много вече щастливи колега да запълнят липсите както каза Alpine
И да не забравяме все пак първоначалния ми проект за който останаха доста части от кабриото както и така ценното ми табло и жабка!
Поздрави!