!
!

колега и при мен го има същото нещо чудехс е колата ми защо не е бива на бензин,свалих плочката за газта сложих си пак филтърната кутия и филтъра и кколата е коренно различна на бензин,няма го това чудене и върви повече,(плочката стеснява отворите на карба и приока на въздох е по малко така мисля че е)alex26 написа:като подам рязко гас забива муцуната чуди се няколко секунди и после поема, прави го само на бензин
zdravko_jett написа:колега и при мен го има същото нещо чудехс е колата ми защо не е бива на бензин,свалих плочката за газта сложих си пак филтърната кутия и филтъра и кколата е коренно различна на бензин,няма го това чудене и върви повече,(плочката стеснява отворите на карба и приока на въздох е по малко така мисля че е)alex26 написа:като подам рязко гас забива муцуната чуди се няколко секунди и после поема, прави го само на бензин

PuShE_ написа:колега,запуши отвора за приток на въздух и надигни леко филтурната кутия,ако тампона и уплътненията са добре трябва да изгасне веднага,ако не търси от каде смучи въздух
zdravko_jett написа:ами дигат се понеже притока на въздух е по малко,сместа е по богата влиза повече газ така мисля аз де,и аз съм го пробвал ама не съм пробвал да ги позапуша малко и да е карам така да видим ще върви ли повече или ще гори повече или и 2те
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: boichopavlov и 47 госта