Имам въпрос относно събместимоста на делкото на ПЛ с такива от други двигатели.Задължително ли делкото трябва да е от ПЛ или пък може да стана от КР или някакъв друг по силен или слаб двигател?А от вентилиран пасат Б3 дали ще стане?
Коагто си купих колата,беше с делко което си беше доработвано по български :Д Смених го когато спря да работи с друго,но сега и то замина на кино и спешно трябва да взема някакво,но какво?
Въпрос за делко на ПЛ
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Re: Въпрос за делко на ПЛ
Аз имам едно viewtopic.php?f=45&t=164843 но наистина не знам за какъв двигател е ко ти върши работа ще измислим нещо 

- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
няма да стане това.
- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
BoXeR_555 написа:Имам въпрос относно събместимоста на делкото на ПЛ с такива от други двигатели.Задължително ли делкото трябва да е от ПЛ или пък може да стана от КР или някакъв друг по силен или слаб двигател?А от вентилиран пасат Б3 дали ще стане?
Коагто си купих колата,беше с делко което си беше доработвано по български :Д Смених го когато спря да работи с друго,но сега и то замина на кино и спешно трябва да взема някакво,но какво?
Какво му има на твоето?
Ако е датчик на Хол търсиш само датчика и се заменя,мисля са еднакви на повечето зависи пак от двигателя
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Беше проблема в датчика,но след отстраняването му и слагането на делкото към ДВГ взе та се отчупи парче от релсите точно където се захваща и няма как да се стегне вече от едната страна.Иначе датчиците при първото и второто делко са доста различни вид.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Делкото става от KR, може и да е в купе на Пасат б3.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Добре,ще търся,но някой има ли представа защо постоянно чупи палеца?И на предишното и на това делко,го чупи постоянно?Смених 3-4 палчета вече,с нов дистрибутор съм,проблема не е от него.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
От АБФ ще стане ли делкото?
- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, от АБФ не става, става от КР, ПЛ, 9А.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
BoXeR_555 написа:Добре,ще търся,но някой има ли представа защо постоянно чупи палеца?И на предишното и на това делко,го чупи постоянно?Смених 3-4 палчета вече,с нов дистрибутор съм,проблема не е от него.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ми казха,че имало вероятност да стане делкото от 1.3 или 1.4 дали има нещо вярно в това?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Чувал съм че става след лека намеса на стругар.
Точно така става от КР, ПЛ, 9А и от сеат 1.8 16В ADL...от ABF не...няма улейте за центровка.
От 1.3 става ама ако е с датчик на хол! Преправя се на стругар. И се сменя и инсталациятя с такава от 1.3...маха се КР-овия комп и става с вакуум.
А палеца го чупи от тампони мотор, предния по-специално, не ме питай от къде знам
От 1.3 става ама ако е с датчик на хол! Преправя се на стругар. И се сменя и инсталациятя с такава от 1.3...маха се КР-овия комп и става с вакуум.
А палеца го чупи от тампони мотор, предния по-специално, не ме питай от къде знам

- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Предния тампон ми е здрав,но този при скоростите май е скъсан.
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
Палеца го чупи от тампоните на мотора 100%.Най вероятно предния както каза колегата.Три палеца счупих докато разбера,че тампона е омекнал и дистрибутора се удря в казанчето на спирачната помпа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”