Vi-MAX написа:как мазно се измъкваш обаче - кефиш маАми питай ти твоите "тунери" да ти обяснят какво е аванс на искрата ... или в И-Бей я няма тая информация , забравих
![]()
![]()
Vi-MAX написа:как мазно се измъкваш обаче - кефиш маАми питай ти твоите "тунери" да ти обяснят какво е аванс на искрата ... или в И-Бей я няма тая информация , забравих
![]()
![]()
Vi-MAX написа:наистина се оказва , както прочетох в една по-стара тема , в този "тунинг" раздел е само за глупаци...
Li4o написа:Vi-MAX написа:как мазно се измъкваш обаче - кефиш маАми питай ти твоите "тунери" да ти обяснят какво е аванс на искрата ... или в И-Бей я няма тая информация , забравих
![]()
![]()
Идеята на форума е да сме си взаимно полезни,а не да се заяждаме - ако имаш някаква информация и желаеш да я споделиш - браво. А пък, ако нямаш или не искаш да си издаваш "тайните", по-добре замълчи!
Vi-MAX написа:Просто гледам как "колегата" раздава всякакъв вид инфо - това става, онова не става без ВЪОБЩЕ ДА ИМА представа за какво говори !!!! (дори сам го признава)
Vi-MAX написа: Е тва ме дразни - и то е от самото начало на темата (както се вижда той дори не знаеше какво е номер на ЕЦУ..;.).
Vi-MAX написа:Пак повтарям - няма да спирам да правя за смях такива халхаберници , пък дано има ефект![]()
Vi-MAX написа: какво повече да коментирам , този нагъл младеж явно много си вярва и продължава да пише глупшости по мой адрес , за което ще си изпати ако продължава.
Vi-MAX написа:Да квалифицираш хора , които не познаваш е абсурдно
Vi-MAX написа:а пък нашия даже и повече си позволява , про положение , че теоретически и практически е ГОЛА ВОДА !!!
Vi-MAX написа:Ако някой го интересува точно ефекта от аванса при работа на ГАЗ да си пусне тема и ще обясня каквото знам.
zaio_baio написа:Дълго време гледах темата .... и много се чудех дали да напиша нещо .. имайки предвид че всеки мой пост се изтрива .... но да видим дали тоя ще оцелее...
Като гледам до тук написаното ми стана ясно че на никой не му е ясно за какво става дума (about CHIPTUNING-а). Един продава чепове за 500 кинта ... а другия му подбива пазара със същите за 80 .... които реално струват по 3.50 парчето. В крайна сметка както във всеки един бизнес в българия хората вместо да се крепят в името на това да изкарват пари ... тук се ритат по кокалчетата. Чудно ми е кога ще публикувате съсдържанията на самите чипове. ....... и за да не ви оставя много възможност да се чудите кой кого първи ..... започвам да публикувам над 250 чипа за всякакви модели автомобили. Къде се намират, как се свалят как и с какво се програмират, къде са map data (на кои адреси) и как се модифицират.
Пожелавам "успешен" бизнес на колегите "тунингатори".
ЗБ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта