Евро Инс - sucks big time
- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Колега, отвори си очите бе... стига си говорил за Алианц без да погледнеш и другите застрахователи. Всички знаем, че се застрахова там където имаш някакъв познат. Аз лично познавам доста хора в Алианс и като отидох да ми правят каско на колата ми заявиха 7% и отсякоха, на всичко отгоре и Рапас ме накараха да и сложа за 300-500 лева. Също така не искаха и да си надзастраховам колата, а ми я оцениха под покупната стойност. Това е адски закостеняла фирма на която всички решения се вземат от шепа хора и определено съм на мнение, че автозастраховането им е най-слабата страна.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: Евро Инс - sucks big time
Nadka написа:Момчета,
искам само да ви предупредя да ни си правите застраховки в Евро Инс, защото измамата е пълна. Няма да разказвам цялата си история с тях и знам, че всички компании рекетират, но в Евро Инс наистина е ЗЛЕ! Достатъчно е да ви кажа, че в стойността на щетите ми пише, че смяната на тавана (обърнах се на капак) струва 80 лв.
No commnet......
Добре бе Наде, аз се застраховам при тях от както имам кола (т.е. почти 3 год.) и никога до сега не съм оставал недоволен. Изплащат всичко хората, ремонтират отлично сменят частите само с оригинални и така. Последния път даже ми платиха и за част от откраднатите лайсни. Аз не съм чул друг застраховател това да го направи. Сумите които дават са повече от отлични и покриват напълно направените щети. Това е моето мнение по въпроса.

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Roberta написа:Pichagа написа:itsovt написа:Като споменахте Инс я кажете как са Лев инс , че аз съм там и кат чета чак страх ме фаща?!![]()
как са, последните 2 години -3 дела...по-доре недей, подиграха се с хората като платиха, а за открадната кола не плащат вече 3 години
Очаква ги и 4-то дело, скоро!
Ей хубаво виках аз да отидем в ДЗИ ама бащата не та не те предлагали безплатен ГТП и така сега господ да ни пази.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
itsovt написа:Като споменахте Инс я кажете как са Лев инс , че аз съм там и кат чета чак страх ме фаща?!![]()
аз се махнах оттам:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=15467
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
relaxxx написа:... Последния път даже ми платиха и за част от откраднатите лайсни. Аз не съм чул друг застраховател това да го направи. ...
Ами алианц например плати 240 лв за откраднатите лайсни на служебната баничарка /и цената им в магазина е такава/
А евроинс наистина са мизерници - наистина описват детайли които са за смана, за ремонт ...
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
tr0ll написа:relaxxx написа:... Последния път даже ми платиха и за част от откраднатите лайсни. Аз не съм чул друг застраховател това да го направи. ...
Ами алианц например плати 240 лв за откраднатите лайсни на служебната баничарка /и цената им в магазина е такава/
А евроинс наистина са мизерници - наистина описват детайли които са за смана, за ремонт ...
Прекрасно е че са ти ги платили, ама и на мен ми ги платиха. Освен това няма нищо чудно че описват детайлите за смяна и за ремонт. Може би ти имаш желания някой да си поправи колата за твоя сметка ???????????????
relaxxx написа:...Може би ти имаш желания някой да си поправи колата за твоя сметка ???????????????
??? нещо не те разбирам.
давам пример: при потрошена броня от евроинс са писали ремонт, в сервиза на евроинс (сервиз на застрахователя) човека казва, че това не се ремонтира а е за смяна - почват се едни разправии между сервиз и застраховател и оставаме сумати време без кола - решението беше броня за наша сметка в читав сервиз и прекратяване отношенията с този застраховател ...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Сервиз на застрахователя" от ЗК предлагащи тази "екстра" 

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
хмм яд ме е че когато свалиха мойте лайсни не отидох понеже всеки ми говореше че пари няма да видя!!tr0ll написа:relaxxx написа:... Последния път даже ми платиха и за част от откраднатите лайсни. Аз не съм чул друг застраховател това да го направи. ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”