DEKSTAR написа:... но ако се е усукала работата по възстановяването е доста ...
Какво означава да се е усукала.
Отдолу прагът е много крив.
versace написа:И аз да изкажа съжалението си за слуилото се.
Не мисля че нанесените щети са големи. Удара е точно между двете врати в колонката т.е. трябват ти две читави врати втора употреба и майстора да ти изтегли прага и колноката. После кит шприц и боя. Според мен работа за не повече от 1 седмица от някой кадърен майстор. За усукване при такъв удар и дума не може да става. Не се занимавай със сервизи на Булинс.
Ако колата ти е хубава и ти си я харесваш я прави ако ли не продавай така както е с удара.
Късмет!
Madj0 написа:Много съжалявам колега кофти случка . Аз имах същия случаи на ракова болница на светофара бях с старата ми кола АУДИ 90 купе (супер колица 2.0 петак клима абе всичко дето му трябва на човек ) оня пак пиян , пак на червено . Равносметката ще ти кажа след много допитвания до хора дето се занимават с поправка и продажба на коли стигнах до заключението ,че няма смисал да се прави а да се продаде цяла или на части . Аз нямах възможност да я продавам на части и я продадох цяла . Колата беше 89 г оценена на 4300 , продадох я блъсната като си свалих ЦД-то ,газовата , летите джанти (купих железни) ,новите гуми и други по дребни неща (Общо след това им взех към 700 лв) . Продадох колата на някъв маистор от Люлин за 2000 лв ,застрахователите (ДЗИ ) ми изплатиха по експертна оценка 2117 лв . След това 2 седмици съжалявах зверски много си я хресвах колата .
Сега след 1 година мога да кажа ,че ако пак ми се случи пак ще постъпя по същия начин разпродаване и нова .
Според мен изчакаи да видиш при втория оглед колко горе долу ще вземеш , твоя застраховател маи и тои плаща добре
blacki написа:Като я караш на право задницата бяга ли? В смисъл дали има разминаване между предните две гуми и задните. Най-добре сатава като караш пред някой и той да види. Задния мост как е? Предните носачи?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта