Кво направи една пиянка с мойта колица

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Вто 18 апр 2006 17:23

DEKSTAR написа:... но ако се е усукала работата по възстановяването е доста ...

Какво означава да се е усукала.

Отдолу прагът е много крив.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 18 апр 2006 17:31

прави се!
пак трябва да се огледа де... един дозер и ще я опънат. на струна!
иначе сори-кофти...

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Вто 18 апр 2006 17:33

Добре де, никой не каза конкретен майстор.

Сега чета една тема на niksi, даже мисля да му се обадя, ама като бях веднъж при него, каза, че не се занимава с ламарини

Кажете някой.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Вто 18 апр 2006 17:50

versace написа:И аз да изкажа съжалението си за слуилото се.
Не мисля че нанесените щети са големи. Удара е точно между двете врати в колонката т.е. трябват ти две читави врати втора употреба и майстора да ти изтегли прага и колноката. После кит шприц и боя. Според мен работа за не повече от 1 седмица от някой кадърен майстор. За усукване при такъв удар и дума не може да става. Не се занимавай със сервизи на Булинс.
Ако колата ти е хубава и ти си я харесваш я прави ако ли не продавай така както е с удара.

Късмет!

Благодаря

Колата си я харесвам. (Е мисля си от много време за дизел, и ще се радвам ако в крайна сметка се сдобия с такъв).

Кой е по-добрия вариант, да си я оставя или да я продавам (погледнато от финансова гледна точка - за жалост трябва да мисля и от такава гледна точка) :(

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 18 апр 2006 18:03

Много съжалявам колега кофти случка . Аз имах същия случаи на ракова болница на светофара бях с старата ми кола АУДИ 90 купе (супер колица 2.0 петак клима абе всичко дето му трябва на човек ) оня пак пиян , пак на червено . Равносметката ще ти кажа след много допитвания до хора дето се занимават с поправка и продажба на коли стигнах до заключението ,че няма смисал да се прави а да се продаде цяла или на части . Аз нямах възможност да я продавам на части и я продадох цяла . Колата беше 89 г оценена на 4300 , продадох я блъсната като си свалих ЦД-то ,газовата , летите джанти (купих железни) ,новите гуми и други по дребни неща (Общо след това им взех към 700 лв) . Продадох колата на някъв маистор от Люлин за 2000 лв ,застрахователите (ДЗИ ) ми изплатиха по експертна оценка 2117 лв . След това 2 седмици съжалявах зверски много си я хресвах колата .
Сега след 1 година мога да кажа ,че ако пак ми се случи пак ще постъпя по същия начин разпродаване и нова .
Според мен изчакаи да видиш при втория оглед колко горе долу ще вземеш , твоя застраховател маи и тои плаща добре

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Вто 18 апр 2006 18:08

Madj0 написа:Много съжалявам колега кофти случка . Аз имах същия случаи на ракова болница на светофара бях с старата ми кола АУДИ 90 купе (супер колица 2.0 петак клима абе всичко дето му трябва на човек ) оня пак пиян , пак на червено . Равносметката ще ти кажа след много допитвания до хора дето се занимават с поправка и продажба на коли стигнах до заключението ,че няма смисал да се прави а да се продаде цяла или на части . Аз нямах възможност да я продавам на части и я продадох цяла . Колата беше 89 г оценена на 4300 , продадох я блъсната като си свалих ЦД-то ,газовата , летите джанти (купих железни) ,новите гуми и други по дребни неща (Общо след това им взех към 700 лв) . Продадох колата на някъв маистор от Люлин за 2000 лв ,застрахователите (ДЗИ ) ми изплатиха по експертна оценка 2117 лв . След това 2 седмици съжалявах зверски много си я хресвах колата .
Сега след 1 година мога да кажа ,че ако пак ми се случи пак ще постъпя по същия начин разпродаване и нова .
Според мен изчакаи да видиш при втория оглед колко горе долу ще вземеш , твоя застраховател маи и тои плаща добре

Е точно това питах.
И аз си я обичам мойта, свикнал си бях с нея, ама.... гледай тоя *** кво ми я направи.

И аз си мисля дали да не се разделям с нея.

А да, окачването ми е чисто ново( 600 лева дадох преди няколко дни )...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 18 апр 2006 18:13

Кофти случка , не може да е същата според мен продай я, като си свалищ ценните неща.
Съжалявам колега :banghead:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 18 апр 2006 18:15

L&R написа:Кофти случка , не може да е същата според мен продай я.
Съжалявам колега :banghead:

Ако се изплати ремонта от застрахователа можде и по-добре даже не се знае обаче кви ще са майсторите. :cry: :cry:

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 18 апр 2006 18:19

Шанса да я изпънат и да я направят както преди е много малък (според мен де ) немисля , че ще си засложава да се рискува . Достатъчно е да износва гуми за да се побъркаш после
А и има друг момент от снимката немога да преценя колко е зле помоли някои от фирума дето разбира достатъчно да я погледне като има време може да се окаже не толкова зле

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 18 апр 2006 18:25

Ами нека колегата да каже. Като я караш на право задницата бяга ли? В смисъл дали има разминаване между предните две гуми и задните. Най-добре сатава като караш пред някой и той да види. Задния мост как е? Предните носачи? :roll: :cry:
Виж носещите греди отдолу как са. Ако я харесваш не бързай да я продаваш. Е верно доста време ще си без кола ама хубавите работи бавно стават. :cry: :cry:

Последна промяна от black` на Вто 18 апр 2006 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Вто 18 апр 2006 18:25

кофти работа.на никой да не се случва.колата може да стане супер при кадърен майстор.виждал съм и по зле ударени да станат като нови.майстор да препоръчвам ще е много далеч от сф

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Вто 18 апр 2006 19:08

blacki написа:Като я караш на право задницата бяга ли? В смисъл дали има разминаване между предните две гуми и задните. Най-добре сатава като караш пред някой и той да види. Задния мост как е? Предните носачи?

Ами уж си върви добре.

Кормилото обаче трябва да е леко настрани, за да ходи в права посока.

Като се замисля обаче, защо хората гледат да не купуват удряни коли? Сигурно има добра причина.

А и знам ли дали следващият път като ме ударят така, дали колата пак ще ми спаси живота?

Обаче ебаси VWтата, невероятни, точно на мойта врата има огромна дупка, като купа е. и издържа колата.

Евала на немците, чак сега започвам да разбирам колко леко сме се отървали

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Вто 18 апр 2006 19:14

Като се замисля обаче, защо хората гледат да не купуват удряни коли? Сигурно има добра причина.

ръжда.няма спасение

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 18 апр 2006 19:15

И аз съжалявам много.Тя /колата/ като ИКАРУС на завой станала.Добре че сте ОК. всички.Колегата е прав-ако я правиш след няколко месеца ще ти се плаче.Аз съборих 1 колонка на бензиностанцията и колата стана почти кат твойта.Правиха я а после вратата не пасва добре,колонката подава,задното стъкло просълзява и т.н.Само ядове-не е тва което си обичал/колата/.Вземи си ДИЗЕЛА за който мечтаеш-и ще си спестиш куп главоболия по майстори и части.Съвет брат-послушай ма.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 18 апр 2006 19:49

За исковете и делата срещу оново пияно г****о, съм на мнението, дето колегите го изказаха по - горе. Първо твоя застраховател, после неговия, ако има голяма разлика в щетата и това, което ти дават, и най - накрая срещу въпросното к****е. Специално за лаптопа най - вероятно ще си имаш главоболия, ама смятам, че с повече усилия и натиск може да ти се възстанови всичко. Въпроса е, че лаптопа не е твой и ще е малко трудно при предявяването на претенциите, които трябва да се заявят от фирмата, която е собственик на лаптопа /май там където работиш, ако не греша/. Може и ти да водиш иска за него, ако се установи, че от фирмата са те накарали да покриеш щетите по лаптопа.
За колата - вземи колкото пари можеш от цялата галимация и я продавай без да я правиш. Най - добре на части. Ако не можеш на части си вземи най - ценните подобрения и другото го продавай нацяло. Не си ли запази страто окачване? Ако си можеш да го върнеш обратно и ако пак си вземаш Г3 да си го сложиш на него. А за сигурността си прав - защитата, дето ти е давала неударената кола, май няма да е същата, колкото и добре да се изправят ламарините. Можеш да си вземеш направо две нови врати, но колонката не знам дали може да е нова. Наистина трябва да отидеш при някой добър тенекеджия със стенд за изправяне. Васето май е доста добър доколкото чета във форума, така че що не се допиташ до неговото мнение? Успех. :да:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”