е то тия капачки не сали когато застанеш пред колата от лявата страна на колектораivaylito написа:Успех ти пожелавам,пък и поне другия път вече ще знаеш как се сменя и ще имаш опит,а гарнитурата и гуменото уплътнение към нея са 9,90лв има май и по-евтини,но не знам колко са стока.Смени си и 3-те капачки на всмукателните тръби че сигурно са изгнили и сълзят те са по 1 лв бройката ама им сложи и силикон като ги слагаш че да не ти се налага да ги вадиш и слагаш наново.
няма нщо сложно не лъжи народа,няма нужда от никви огледала та да гледаш та да се въртиш само 2та от 6те болта са малко по неудобни но с по дълъг Г образен шестограм и една лула за да въртиш а за да махнеш изпускателните требе да свалиш смукателните не занм с какво ше бръкнеш между смукателен и изпускателен да отвиеш изпускателния такава теснотия е ама на колегата успех и да не се плашиш и ако има въпроси ние сме на среща успех!!!ivaylito написа:Преди 2-3 дни ми я сменяха.Ако не си го правил до сега по-добре не се захващай.Значи и аз съм с Голф2,за целта ми махнаха карбуратора и после идва другия проблем има 2 болта които са на много шибано място и се отвъртат с помоща на много нерви,огледало и късмет,защото ако не искат да се отвъртят трябва и отдолу изпускателните тръби да се махат за да имаш повече място и сила да ги отвъртиш.На мен ми взе 30 лв за операцията и си игра човека 5-6 часа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта