подгревни свещи
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: подгревни свещи
Да не пускам нова тема, че въпроса не кой знае какъв, като заговорихте дали излиза на таблото, като подгрявам излиза 1 количка с ключ под нея, това за чипа в ключа ли е
G4 TDI

Дориан и аз съм със същият проблем като твоят,но мисля,че нямам такава шина за свещите.Пасат 1.9 ahu 98г. b5.Може би колегата Зиното е прав за помпата и ако проблема е в нея има ли читав майстор в бургас на,който може да се разчита
Dorian написа:Да,на втората от снимките които съм пуснал по-горе се вижда
Имам в предвид буксата която захранва шината...
Нещо не е виждам нея

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Дориан и аз съм със същият проблем като твоят,но мисля,че нямам такава шина за свещите.Пасат 1.9 ahu 98г. b5.Може би колегата Зиното е прав за помпата и ако проблема е в нея има ли читав майстор в бургас на,който може да се разчита
Я виж пак аз съм с АХУ 97 и е същата шина
Имам в предвид буксата която захранва шината...
Нещо не е виждам нея
буксата не ти трябва тя е за свързване на инсталацията на двг с останалата инсталация.Като отидеш в моргата ще трябва да срежеш кабела и да запоиш към твоя.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Точно така,букса няма защото кабелите идват директно от някъде си и трябва да се срежат двата кабела и да се свърже новата шина с нейните 2 кабела.После изолирбанд и всичко се прибира в пластмасовата обвивка на кабелите и нищо не се вижда,все едно че никога нищо не е пипано 

-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Здравеите колеги.Търся препоръки от къде в Пловдив да си купя хубави и не много скъпи подгряващи свещи за Пасат 1,9 ТДИ
В5 99г AFN. Какви са отзивите за Искра и къде да ги открия в Пловдив. В магазини Авто свят ми предлагат по 26лв парчето
ама много дебело ми идва.Сто и кусур лева за четири свещи!
Благодаря ви предварително.
В5 99г AFN. Какви са отзивите за Искра и къде да ги открия в Пловдив. В магазини Авто свят ми предлагат по 26лв парчето
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Volkswangel написа:Здравеите колеги.Търся препоръки от къде в Пловдив да си купя хубави и не много скъпи подгряващи свещи за Пасат 1,9 ТДИ
вземи си NGK или BERU
-
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Косер внасят ИСКРА. Виж в сайта им къде имат магазин в Пловдив. Ако нямат обади се в централния им офис и питай за фирма в Пловдив, която зарежда от тях свещи.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Днес разбрах че незнайно от кога си карам печката с три неработещи свещи и сега въпроса ми е от къде да си купя свещи Беру за 1.9 ТДИ 130кс?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
BERU от V&D auto
сменят се и 4те
сменят се и 4те
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега.То е ясно че ще ги сменя всичките ама как ще ги развивам неработещите не знам.Днес пробвах и много тегаво вървят а каквито са тънки ако се скъсат 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Пръскай с ВД и върти напред и назад докато се раздвижи че филма е голям ако се скъса неправилно 

Най-важното - при завиване на новата свещ карай на ръка докато доближи края на резбата или доколкото може. В никакъв случай не започвай с ключ (звезда, гедоре и т.н.), защото ако тръгне накриво и напънеш с ключа да натягаш, после жална ти майна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега при мен проблема е с развиването защото не са сваляни никога и две изобщо не помръдват.Тази която работи я свалих много лесно за да видя номера.Да попитам по знаещите тук колата може ли да пуши бяло от неработещите свещи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Dorian написа:Мисля че днес намерих решение на проблема при мен.Като отворих да проверя дали достига ток като изключа темп.датчик,видях че лулите от общата шина които захранват с ток свещите на 3 от тях се бяха счупили и не опират на свещите,само едната беше леко подпряна на свеща.Палил съм с 1 потгрят цилиндър и затова колата запалва и тресе защото после чак другите цилиндри тръгват от компресията
Взех от една морга въпросната шина която захранва свещите с ток и я смених,утре сутрин ще стане ясно какво съм направил,но съм сигурен че това е било проблема.
Ще сложа снимка на здравата и счупената шина да се ориентирате(снимките не са мой,но при мен беше абсолютно същата картинка)
Ето как беше счупена тази част при мен,и парченцата се виждат от къде са :
А ето така изглежда здравото:
Снимка на здравата шина включена към свещите:
извинявай , би ли ми казал дали има някакво значение тези кабели на шината как ще се вържат за тези от старата , защото на тази която взех от моргата са изрязани и на ако изрежа на моята как да ги вържа . благодаря предварително
Върни се в “Дизелови агрегати”