Здравейте! Карам Пасат Б5.5 2,5ТДИ 4Моушън Комби. Колата е купих преди около 4-5 месеца. Установих, че когато пусна волана ми дърпа на дясно - викам си лесна работа реглаж и съм готов. Отивам, казват о да правят реглаж излизам и същата работа! Отивам на друго място - пак. Отивам в автотрейд ... нещата се подобриха но пак дърпа надясно. Застана ли пред колата и погледна 17"-ките отдясно (шофиорските предна и задна гуми) в една линия, левите ... предата е прибрана! т.е. предна дясна гума на колата е прибрана умишлено (от момчетата в последния сервиз, т.к. им казах че преди това съм ходил на 2 реглажа и не е добре работата) видимо и колата дърпа по малко надясно но пак дърпа! Та въпроса ми е следния: Тази кормилна рейка не ми е ясно как работи, но има ли си тя средно положение и ако примерно от 5-6 реглажа предните колелета са бутани и всичките да са дадени наляво но да са успоредни едно с друго! и като пусна волана рейката да си застава в средно положение и затова просто да ми измества и двете колелета предни надясно и да мирясва ? Имам технически познания но идея си нямам тази хидравлична рейка как работи, може ли помпата по някакъв начин да помпи повече налягане от едната страна от колкото в другата и затова така да става. Колкото и грешен стенд да имат .. 3 сервиза и все надясно - ясно е че порблема е в моета кола но какъв е той ?
Благодаря предварително за вниманието и евентуалните компетентни менения колеги !!! |гумите са с еднакво налягане, сменял съм предни със задни, т.к. са посочни чисто нови зимни|
Весели празници