scuba написа:Пич правиш ли разлика м/у "Живея в София и си вадя хляба тука щот на село нЕма кво да бачкам. Ма иначе данъци и ГО плащам на село. Даже и личната ми карта е регната на село" и "Плащам данъци в София, плащам боклук и всички данъци ги плащам в СОфия. Щото съм регнат че живея тука"
Скубич, много те уважавам, ама тук не си много прав. От село съм и рег. ми е СО. Живея си на село,но работя в София. Да плащам си данъците на село и регистрацията ми по л.к. е на село. Защо винаги трябва да се делим на Софиянци и селяни? Защо в повечето случаи столичани се мислят за нещо повече от нас селяните? На последък ми прави впечатление, че много столичани си купуват къщи и се изнасят по селата в близост до големия град. И знаеш ли какво друго ми прави впечатление? Същите тези столичани, като тръгнат сутрин за работа си изхвърлят боклука от колите в движение, където им падне по пътя, вместо да спре до контейнера, покрай който минава. Мисля, че тази тема се опорочи и след малко ще изчезне

scuba написа:За да стане ясно и всевишните модове да не заключат темата, ще задам въпроса по друг начин:
Защо НЯКОЙ който е регистриран в Айтос, но работи, живее И СИ КАРА КОЛАТА в София,
трябва да плаща ПО-МАЛКО от мен, който
Живея, работа И СИ КАРАМ КОЛАТА в София?
Моята ГО е 10лв. по-малко от твоята.
Дали ще забогатея с повече, или ти ще обеднееш?