съвет за споилер на 5-та та врата
- kokito_1985
- Автомобил: audi 90 coupe
- Двигател: 6a 1992
съвет за споилер на 5-та та врата
Здравейте колеги , имам вапрос кам ва купих си сполер за 5-та та врата от голф3 GT който се захваща с болтове кам задното стъкло .Питането ми е следното можели да се постави на golf 3 CL който нчма такав изадното стакло няма отвои за него .Дадоха ли савет да го залепя с лепило при някой майстор на автомобилни стъкла , но нещо ме самнява че ще стани .Даите идеи и предложелия. 

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
Re: съвет за споилер на 5-та та врата
аз съм с такъв спойлер махнах шпилките и го залепих с силикон стана ок има тема прочетия 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
kokito_1985 написа:Здравейте колеги , имам вапрос кам ва купих си сполер за 5-та та врата от голф3 GT който се захваща с болтове кам задното стъкло .Питането ми е следното можели да се постави на golf 3 CL който нчма такав изадното стакло няма отвои за него .Дадоха ли савет да го залепя с лепило при някой майстор на автомобилни стъкла , но нещо ме самнява че ще стани .Даите идеи и предложелия.
Пробий стъклото ако мислиш че ще го оставиш за постоянно. Има свредла за стъкло или най-добре отиди на стъклар да ти пробие тия 3 дупки.
Ако ли не със силикон както каза колегата.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Колега, НЕ СИ ПРОБИВАЙ СТЪКЛОТО! Стъклата на автомобилите не подлежат на такива действия. Просто се напукват. Ще си навлечеш неприятности. Аз лично съм от Стара Загора и тук няма майстор, който да поеме риска за пробиване. Всеки си лепи спойлера със силикон. Тук във форума има много теми за това. Стига силикона да е хубав, няма да ти падне спойлера или каквото и да е било друго (стига майстора на залепянето да е майстор)!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Колега лепни си го с монажен силикон и съм сигурен, че няма да имаш проблеми
И аз не бих те посъветвал да си дупчиш стъклото, че не се знае дали ще издържи, а и дори да издържи, дали в последващ момент няма да отиде "на кино"
И аз не бих те посъветвал да си дупчиш стъклото, че не се знае дали ще издържи, а и дори да издържи, дали в последващ момент няма да отиде "на кино"
- kokito_1985
- Автомобил: audi 90 coupe
- Двигател: 6a 1992
благодаря ви за съдеиствието ще отига при някои авто стъклар да го залепиВърни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”