съвет за споилер на 5-та та врата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kokito_1985
Автомобил: audi 90 coupe
Двигател: 6a 1992

съвет за споилер на 5-та та врата

Мнениеот kokito_1985 » Вто 29 дек 2009 22:44

Здравейте колеги , имам вапрос кам ва купих си сполер за 5-та та врата от голф3 GT който се захваща с болтове кам задното стъкло .Питането ми е следното можели да се постави на golf 3 CL който нчма такав изадното стакло няма отвои за него .Дадоха ли савет да го залепя с лепило при някой майстор на автомобилни стъкла , но нещо ме самнява че ще стани .Даите идеи и предложелия. :banghead:

Потребителски аватар
BOCOO
Автомобил: golf3
Двигател: AEE 1996

Re: съвет за споилер на 5-та та врата

Мнениеот BOCOO » Вто 29 дек 2009 22:51

аз съм с такъв спойлер махнах шпилките и го залепих с силикон стана ок има тема прочетия :търсачкаа

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Сря 30 дек 2009 11:05

kokito_1985 написа:Здравейте колеги , имам вапрос кам ва купих си сполер за 5-та та врата от голф3 GT който се захваща с болтове кам задното стъкло .Питането ми е следното можели да се постави на golf 3 CL който нчма такав изадното стакло няма отвои за него .Дадоха ли савет да го залепя с лепило при някой майстор на автомобилни стъкла , но нещо ме самнява че ще стани .Даите идеи и предложелия. :banghead:

Пробий стъклото ако мислиш че ще го оставиш за постоянно. Има свредла за стъкло или най-добре отиди на стъклар да ти пробие тия 3 дупки.
Ако ли не със силикон както каза колегата.

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Мнениеот dushanov » Чет 31 дек 2009 12:51

Колега, НЕ СИ ПРОБИВАЙ СТЪКЛОТО! Стъклата на автомобилите не подлежат на такива действия. Просто се напукват. Ще си навлечеш неприятности. Аз лично съм от Стара Загора и тук няма майстор, който да поеме риска за пробиване. Всеки си лепи спойлера със силикон. Тук във форума има много теми за това. Стига силикона да е хубав, няма да ти падне спойлера или каквото и да е било друго (стига майстора на залепянето да е майстор)!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 31 дек 2009 14:10

Колега лепни си го с монажен силикон и съм сигурен, че няма да имаш проблеми :да:
И аз не бих те посъветвал да си дупчиш стъклото, че не се знае дали ще издържи, а и дори да издържи, дали в последващ момент няма да отиде "на кино"

Потребителски аватар
kokito_1985
Автомобил: audi 90 coupe
Двигател: 6a 1992

Мнениеот kokito_1985 » Пет 01 яну 2010 14:37

:bowdown благодаря ви за съдеиствието ще отига при някои авто стъклар да го залепи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”