Мнениеот shotik » Пон 11 яну 2010 20:23
Няма да гласувам ,защото не е задължително,виждам ,че се пише предимно от млади хора,които не вярват на старите,но бъдете сигурни,че доживеете ли тези години ,ще сте на друго мнение.
Аз съм на 59 г, 30 г . съм бил локомотивен машинист ,пенсионирах се ,от 1983 г съм и шофьор с един страничен удар от друга кола/младеж на 27 г/и две глоби по 5 лв за превишена скорост с 5 км/ч,отчетена по старите радари през 1985 г ,тогава имах Трабант,а разрешената скорост в град беше 60 км / ч./
Разбирате ,че целият ми живот е минал на "колела",в железницата нямам нарушения и наказания,от 1987 г до сега също с колите който съм имал,научен съм да спазвам правилника ,карам си с допустимата скорост в града ,а може би някой от вас ми е подсвирквал ,че го бавя.А защо нарушава правилника ?
Докато не разберете ,че движението е задължение да следиш ,преценяваш и реагираш,а не говорене по телефона ,за по-младите целувките и др с момичета,отвличане на вниманието с други неща ,катастрофите и нежеланите инциденти няма да спрат.
А защо не пишете ,че се даде право на инвалиди да карат ,дори на глухи ,а нападате тези над 60-65 г. ? Имах познат който имаше само едно здраво око,аз и на него съм казвал ,че не е редно,но пък и това е ,че докато беше жив ,нямаше произшествия.
Всеки е със своята гледна точка,няма да има единност по въпроса и за да не се пише ,мисля ,че е за заключване тази тема.