имената на глупците висят по стените
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: имената на глупците висят по стените
и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
assd написа:и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа
Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити. Тегове бяха измислени бая по рано от когато вие сте писали на нетбийнс и еклипс. И бяха ги измислели хора които рисуват наистина хубави графити, (говоря не само за стените а и оформления по апартамиенти, офисни згради и др.) и не се занимават с рейсове, влакове и подобни ванлазими. тег - това подпис под своето произведение. Първите графитисти не са усирали стените в центра на града, а са рисували на стари строежи, и други отделени места по далече от човешките очи. Сега се е наплодило много тинеджери който се смятят за големи художници, и опитват се да оставят сляд навсякъде, тези начинаващи "художници" за мене са същити "тунинг майстори" който ги гледами на пътя всеки ден със супер много лепенки по колата на момо,ББС,даймонд,нос и други (фактически не притежавайки нито една част от тези маркови производители) и страхотен "спортен" звук със аспух за 20 лева, космически спойлери, брони, прагове и яки халогенки светящи чак до облаците. Това което искам да кажа че във всяка култура има си черни петна.
по темата: чух че теги махат с пищоф за горещ въздох и яко търкане с веро, или ако имаш Стим Моп
yarek написа:assd написа:и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа
Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити. Тегове бяха измислени бая по рано от когато вие сте писали на нетбийнс и еклипс. И бяха ги измислели хора които рисуват наистина хубави графити, (говоря не само за стените а и оформления по апартамиенти, офисни згради и др.) и не се занимават с рейсове, влакове и подобни ванлазими. тег - това подпис под своето произведение. Първите графитисти не са усирали стените в центра на града, а са рисували на стари строежи, и други отделени места по далече от човешките очи. Сега се е наплодило много тинеджери който се смятят за големи художници, и опитват се да оставят сляд навсякъде, тези начинаващи "художници" за мене са същити "тунинг майстори" който ги гледами на пътя всеки ден със супер много лепенки по колата на момо,ББС,даймонд,нос и други (фактически не притежавайки нито една част от тези маркови производители) и страхотен "спортен" звук със аспух за 20 лева, космически спойлери, брони, прагове и яки халогенки светящи чак до облаците. Това което искам да кажа че във всяка култура има си черни петна.
по темата: чух че теги махат с пищоф за горещ въздох и яко търкане с веро, или ако имаш Стим Моп
май съм се изказал неясно и глупаво. нямам нищо общо с тия неща. просто знам че се казват тагове драсканиците, а съм с компютрите на ти и таг там значи друго

някой друг ако ги разбира графитите д аобясни
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
yarek написа:Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити.
за каква култура става дума, че нещо не разбрах?
напушен дришльо да драска по стени, прозорци, врати, автомобили...
много култура има в това
да си реализира "изкуството" вкъщи.
- yarek
golfer написа:yarek написа:Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити.
за каква култура става дума, че нещо не разбрах?
напушен дришльо да драска по стени, прозорци, врати, автомобили...
много култура има в това
да си реализира "изкуството" вкъщи.
прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.
всеки си има виждане за нещата но не е приятно да станеш и да ти е надраскана колата и да се чудиш кво да правиш
yarek написа:прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.
Субкултурата е малко като субпродукт, всеки го може. От хип-хоп, емси, брейк денс, дижеинг, и графити са лекували навремето и пак ще лекуват, особено ако те напипат докато драскаш.
Последна промяна от рапон на Чет 07 яну 2010 23:29, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
рапон написа:yarek написа:прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.
Субкултурата е малко като субпродукт, всеки го може. От хип-хоп, емси, брейк денс, дижеинг, и графити са лекували навремето и пак ще лекуват, особено те напипат докато драскаш.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:рапон написа:

Хубави времена...

Само бой оправя тези „творци„

Доста офф отива темата ама ... вие четете ли какво ви пише колегата? Не става въпрос да ходиш да драскаш вагони и прясно построени сгради, нито да се тагнеш, 'щото ти е скучно.
Хванете 2 спрея, опитайте се да надраскате нещо, пък после погледайте в нета малко готини. Не е толкова лесно и си е изкуство.
Влизате в някакви стереотипи - напушени келеши ми звучи като пернишки голфаджия. Това е познато, науи?
Хванете 2 спрея, опитайте се да надраскате нещо, пък после погледайте в нета малко готини. Не е толкова лесно и си е изкуство.
Влизате в някакви стереотипи - напушени келеши ми звучи като пернишки голфаджия. Това е познато, науи?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://fc09.deviantart.net/fs48/f/2009/ ... by_szc.jpg
това под прозореца на колегата си има термин за него : петно
това под прозореца на колегата си има термин за него : петно

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Ако не е пускано вече - http://www.en-impex.com/Anti-Graffiti.html 

- yarek
Rijo написа:Доста офф отива темата ама ... вие четете ли какво ви пише колегата? Не става въпрос да ходиш да драскаш вагони и прясно построени сгради, нито да се тагнеш, 'щото ти е скучно.

Ярек, темата е как колегата да си почисти стената, а не за/против драсканици/графити/тагове и тн 

- yarek
Varbona написа:Ярек, темата е как колегата да си почисти стената, а не за/против драсканици/графити/тагове и тн
помня още,

Върни се в “ОФФ-Топик - други”