имената на глупците висят по стените

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
assd
Автомобил:
Двигател:

Re: имената на глупците висят по стените

Мнениеот assd » Чет 07 яну 2010 13:52

и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа :roll:

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Чет 07 яну 2010 14:43

assd написа:и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа :roll:

Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити. Тегове бяха измислени бая по рано от когато вие сте писали на нетбийнс и еклипс. И бяха ги измислели хора които рисуват наистина хубави графити, (говоря не само за стените а и оформления по апартамиенти, офисни згради и др.) и не се занимават с рейсове, влакове и подобни ванлазими. тег - това подпис под своето произведение. Първите графитисти не са усирали стените в центра на града, а са рисували на стари строежи, и други отделени места по далече от човешките очи. Сега се е наплодило много тинеджери който се смятят за големи художници, и опитват се да оставят сляд навсякъде, тези начинаващи "художници" за мене са същити "тунинг майстори" който ги гледами на пътя всеки ден със супер много лепенки по колата на момо,ББС,даймонд,нос и други (фактически не притежавайки нито една част от тези маркови производители) и страхотен "спортен" звук със аспух за 20 лева, космически спойлери, брони, прагове и яки халогенки светящи чак до облаците. Това което искам да кажа че във всяка култура има си черни петна.

по темата: чух че теги махат с пищоф за горещ въздох и яко търкане с веро, или ако имаш Стим Моп

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Чет 07 яну 2010 15:54

yarek написа:
assd написа:и аз не знам кви са тия глупости и драсканици. много е противно навсякъде по автобуси, метро и тн някакви безсмислени неща. тагове уж - кви тагове бе? таговете ги пишеме ние на нетбийнс и еклипс! тия бастуни вместо да седнат да научат тагове дето ще им служат в живота и ще взимат пари да ги пишат, драскат "тагове" по стените на хората... проста работа :roll:

Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити. Тегове бяха измислени бая по рано от когато вие сте писали на нетбийнс и еклипс. И бяха ги измислели хора които рисуват наистина хубави графити, (говоря не само за стените а и оформления по апартамиенти, офисни згради и др.) и не се занимават с рейсове, влакове и подобни ванлазими. тег - това подпис под своето произведение. Първите графитисти не са усирали стените в центра на града, а са рисували на стари строежи, и други отделени места по далече от човешките очи. Сега се е наплодило много тинеджери който се смятят за големи художници, и опитват се да оставят сляд навсякъде, тези начинаващи "художници" за мене са същити "тунинг майстори" който ги гледами на пътя всеки ден със супер много лепенки по колата на момо,ББС,даймонд,нос и други (фактически не притежавайки нито една част от тези маркови производители) и страхотен "спортен" звук със аспух за 20 лева, космически спойлери, брони, прагове и яки халогенки светящи чак до облаците. Това което искам да кажа че във всяка култура има си черни петна.

по темата: чух че теги махат с пищоф за горещ въздох и яко търкане с веро, или ако имаш Стим Моп

май съм се изказал неясно и глупаво. нямам нищо общо с тия неща. просто знам че се казват тагове драсканиците, а съм с компютрите на ти и таг там значи друго :lol: ама понеже сега съм в дебрите на java се опитах да вмъкна netbeans и eclipse, които са просто джава редкатори в които с епише кода :lol: , съответно и таговете "{"
някой друг ако ги разбира графитите д аобясни

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 07 яну 2010 15:57

yarek написа:Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити.

за каква култура става дума, че нещо не разбрах?
напушен дришльо да драска по стени, прозорци, врати, автомобили...
много култура има в това
да си реализира "изкуството" вкъщи.

Потребителски аватар
yarek

Мнениеот yarek » Чет 07 яну 2010 16:09

golfer написа:
yarek написа:Извенявай за оффа но искам да разесня някой неща, понеже очевидно съм по близо запознат с тази култура - Графити.

за каква култура става дума, че нещо не разбрах?
напушен дришльо да драска по стени, прозорци, врати, автомобили...
много култура има в това
да си реализира "изкуството" вкъщи.

прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.

Потребителски аватар
splyff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот splyff » Чет 07 яну 2010 19:06

всеки си има виждане за нещата но не е приятно да станеш и да ти е надраскана колата и да се чудиш кво да правиш

Потребителски аватар
рапон
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот рапон » Чет 07 яну 2010 22:24

yarek написа:прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.

Субкултурата е малко като субпродукт, всеки го може. От хип-хоп, емси, брейк денс, дижеинг, и графити са лекували навремето и пак ще лекуват, особено ако те напипат докато драскаш.

Изображение

Последна промяна от рапон на Чет 07 яну 2010 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 07 яну 2010 22:26

рапон написа:
yarek написа:прочети целия ми пост без да изриваш първото изречение и почваш да строиш предположения. Дума култура има няколко значения, едно от тях е хип-хоп субкултура, която съдържа много направления в себе си, като емси, брейк денс, дижеинг, и графити включително, написал съм че зависи от човека как е рисувал, къде и какво.

Субкултурата е малко като субпродукт, всеки го може. От хип-хоп, емси, брейк денс, дижеинг, и графити са лекували навремето и пак ще лекуват, особено те напипат докато драскаш.

Изображение

:bowdown

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 07 яну 2010 23:19

hooligans написа:
рапон написа:Изображение

Хубави времена... :twisted:
Само бой оправя тези „творци„ :beat_butt2

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пет 08 яну 2010 0:51

Доста офф отива темата ама ... вие четете ли какво ви пише колегата? Не става въпрос да ходиш да драскаш вагони и прясно построени сгради, нито да се тагнеш, 'щото ти е скучно.

Хванете 2 спрея, опитайте се да надраскате нещо, пък после погледайте в нета малко готини. Не е толкова лесно и си е изкуство.

Влизате в някакви стереотипи - напушени келеши ми звучи като пернишки голфаджия. Това е познато, науи?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 08 яну 2010 7:03

http://fc09.deviantart.net/fs48/f/2009/ ... by_szc.jpg

това под прозореца на колегата си има термин за него : петно mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 08 яну 2010 7:22

Ако не е пускано вече - http://www.en-impex.com/Anti-Graffiti.html :idea:

Потребителски аватар
yarek

Мнениеот yarek » Пет 08 яну 2010 9:53

Rijo написа:Доста офф отива темата ама ... вие четете ли какво ви пише колегата? Не става въпрос да ходиш да драскаш вагони и прясно построени сгради, нито да се тагнеш, 'щото ти е скучно.

Хванете 2 спрея, опитайте се да надраскате нещо, пък после погледайте в нета малко готини. Не е толкова лесно и си е изкуство.

Влизате в някакви стереотипи - напушени келеши ми звучи като пернишки голфаджия. Това е познато, науи?

:да: поне някой ми прочети целия пост !

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 08 яну 2010 10:02

Ярек, темата е как колегата да си почисти стената, а не за/против драсканици/графити/тагове и тн :idea:

Потребителски аватар
yarek

Мнениеот yarek » Пет 08 яну 2010 10:25

Varbona написа:Ярек, темата е как колегата да си почисти стената, а не за/против драсканици/графити/тагове и тн :idea:

помня още, mhihi малко се овлекох с обяснения, ама и по тема съм писал горе че пищоф сгорех въздох и яко търкане, или да помоли Стим Моп от някоя счастлива бабичка от рекламите mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”