вероятно няма да слегнат. поне не с много...
НЕ ГИ РЕЖИ!!! няма да ти се насмогва на картери и карантии...

Въпрос за спортни пружини
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте искам да попитам на моя голф (ГТи 16в.) мога ли да резна пружините примерно с 1 намодка тъй като е малко високичък. За сметка на това си вози супер стегнато и малко подскачам на дупките вероятно амортисьорите са ми спортни с по къс ход колата е много стабилна а може би и пружините да са малко по-дебели не съм сигурен...
пружините са ми черни със някакви стикерчета по тях. въпроса ми е и без туи си е супер стабилна ако срежа пружините да ми слегне малко колата ще се радвам ако не на повече поне на същата стабилност нали така??
и да попитам ако се отреже пружината прецаква ли се нещо защото в момента до колкото виждам накрая пружините завършват като последната намодка е в 1 равнина а като се клъцне няма да е така( или тя ще си слегне?)
пружините са ми черни със някакви стикерчета по тях. въпроса ми е и без туи си е супер стабилна ако срежа пружините да ми слегне малко колата ще се радвам ако не на повече поне на същата стабилност нали така??
и да попитам ако се отреже пружината прецаква ли се нещо защото в момента до колкото виждам накрая пружините завършват като последната намодка е в 1 равнина а като се клъцне няма да е така( или тя ще си слегне?)
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:По добре не се занимавай с рязанеАко искаш аз ще ти дам червени пружини бартер за твойте. Но те не могфат да се карат без спортни аморт.
Ако твойте са с по-къс ход ще ти е перфектно!
ами не мога съм сигурен че съм със спортни амортисьори но возията ми е супер стегната...
за червените пружини и спортни аморт.. убеден ли си в това ....защото имам авер с Г3 1.8ГТ.... беше със жълти пружини и обикн. амортисьори и сега сложи червени отпред и остана със жълтите отзад и няма никви проблеми колата му слегна 1см от височината при жълтите проблеми
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
jeki написа:дай снимки да видим как е станало че на мойта 4 ка искам да и слагам и аз
Eто адреса на който може да се види колата
http://snimka.bg/album.php?album_id=7837&photo=121
но имай в предвид че почва много яко да друса но пак в завоите седи страхотно колата а и е много красива

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
bate mnogo jako e stanala begachkata - che slagam i az mai ama chakam da mi doidat ot italia 16" otriginalni djaniti i da zaspiva rabotata
mod edit: brabusJeki, за кирилицата да си спомняш!?!
mod edit: brabusJeki, за кирилицата да си спомняш!?!
прави са хората, че е от амортисьорите. между другото се приготви скоро да ги сменяш защото слагането на пружини над 40 мм на стандартни амортисьори много бързо ги скапва (ама адски бързо). за пример сложих отзад 60 мм на нови спортни газови Билщайн, но с нормален ход и 1 година и 20000 км по-късно ще ги хвърлям. (аз си знаех че така ще стане но се търсеше временно решение
) а и е малко опасно защото при много голямо натоварване и голямо смачкване на амортисьора, той не може да върне и да успокои пружината и може да стане голямо мазало....

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Даа много готино седи спортното окачване ама като видя по-висок спящ полицай или дупка дето не може да се заобиколи почвам да се кръстя и да се моля да успея да мина да не говорим че пластмасовата кора под двигателя е лепена на поне 5места
А на село ходя по 1км пеш до къщата че ако се опитам да стигна по-близо ще съм поне с един картер назад! Така че много зависи къде и как си караш колата за да я свалиш ниско, лично на мен ми минава мисълта като сдадат багажа тези амортисьори да си взема нормални и да сменя пружините за да си карам без главоболия и без излишно друсане 

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:-)
Да колега много си прав каде ще я караш колата !!
Аз с моята ходя до работа и по гаджета с нея...за това я правя такава да е готина и жените да тичат след Голфа хахаха
cheerz
mod edit: vaskoto1
Аз с моята ходя до работа и по гаджета с нея...за това я правя такава да е готина и жените да тичат след Голфа хахаха
cheerz
mod edit: vaskoto1
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”