трагвам и когато поглеждам таблото лампата на дългите мига постоянно при включени фарове а като пусна дългите си свети нормално и фаровете си работят (къси,дълги,габарити,халогени) от какво може да се дължи мигането на лампичката и ако сложа трафчета (мисля че така се казваха) ще си реша ли проблема с мигането Лампичката на дългите мига ???
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Лампичката на дългите мига ???
Колеги днес на колата (МК4) монтирах ксенон на дългите светлини свалих броня,фарове сложих ксенона всичко точно пробвахме го свети
трагвам и когато поглеждам таблото лампата на дългите мига постоянно при включени фарове а като пусна дългите си свети нормално и фаровете си работят (къси,дълги,габарити,халогени) от какво може да се дължи мигането на лампичката и ако сложа трафчета (мисля че така се казваха) ще си реша ли проблема с мигането 
трагвам и когато поглеждам таблото лампата на дългите мига постоянно при включени фарове а като пусна дългите си свети нормално и фаровете си работят (къси,дълги,габарити,халогени) от какво може да се дължи мигането на лампичката и ако сложа трафчета (мисля че така се казваха) ще си реша ли проблема с мигането - guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лампичката на дългите мига ???
Нещо си разменил масата с някой друг кабел виж им позициите дали са така на 3ката ми беше станало така леко светеше и се оказа че бях разменил масата бях я сложил на друго краче 
- JoroKN
Мерси колега ще пробвам да видим какво ще излезе 
- JoroKN
Колеги всичко е наред с букси,маса и т.н но и "трафчетата" за грешки пак не помогнаха
От какво може да се дължи това мигане
От какво може да се дължи това мигане
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ако ти е удобно с кабеляците свържи си обратно халогенните крушки за дълги,само за проба и виж какво ще стане с лампата.Така страдах с една Вектра,2005 година-изредих три модела баласти и ксенони,на работещи фарове на късите постоянно избиваше грешка в лява или дясна къса че е изгоряла.Докато не разбрах че кочината иска префлашване на биоса за ксенон,та да не зяе за грешка и да търси изгорели лампи.Просто това на което викаш "трафчета" колата ти не го вижда.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Аз имах същият проблем с един клиент като му монтирах ксенон и на дългите МК4 1,9 ТДИ 2000г. и до като не му сложих "стоп-ерор" не се оправи това. Пробвай откачи захранването на ксенона и закачи за проба обикновенните крушки и всичко ще е ок. Колата има система да следи за изгорели крушки на дългите.
- JoroKN
Колеги аз под името "тафчета" имах предвит "стоп-ерор" но и с него не става ще разменя баластите на къси и дълги да видим какво ще се получи 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”