Winner25 мерси за безпристрастното мение!

Казваш обаче, че по-добре запазена астра за 3500 лв от незапазен пасат. А ако например взема пасат за 2000 и 1500 лв го стегна яката, няма ли да е по-добър вариант?
vanko_vw Не искам газ, защото все пак карам деца, а газовите уредби не са от най-безопасните. Какво му е на Екотек мотора? Не съм в час.
zdravko _dimitrov86 ОК за пасата, но за опела - кое по-точно би ми излязло през носа? Ще ми се нещо по-конкретно да чуя.
velinst Доколкото аз знам цената на пазарасе определя не само от качеството на продукта, но и от неговото търсене най-вече. А дали в случая то не е свързано повече с престижа на марката?
[b]Nafta И аз искам да чуя по-конкретни и обективни аргументи против опела. А по реното дори никой и не плюе.
brabus полото ми харчи бая, като всеки автоматик - на дълго 7/100, на градско 12/100, зиме и по задръствания в София, не ми се приказва - около 15-17/100.
stefan4o Да ти кажа, аз съм виждал гниещи пасати, голфове и полота, и не мога да си обясня как е възможно, но са факт - по улиците има и такива. Което обаче не е критерий за останалите фолксвагени. А относно полото, просто взе да ни отеснява, децата растат, а аз карам на максимално дръпната назад седалка, че краката ми са дълги...