Като начало За много Години и пожелавам на всички много и все аварийни километри през новата година!
Здравейте колеги,от доста време съм член на форума,но чак сега ми се наложи да искам съдействие от вас.Та значи директно на въпроса,от около 2 седмици колата взе да ми прави странни номера,а именно:като я запаля студена и обърне на газ(с газов инжекцион съм и на 30 и колко градуса обръща,а мотора е 1,6 АЕЕ голф 3)няма проблем и си върви на пушка,но като загрее и влезе в нормалния температурен режим и стрелката застане на 90градуса това става съпрос при продължително каране,а не за чик-бръм из града.Започва да тресе и се чуди дали да върви и едно странно претрисане, и след като подам още газ след няколко секунди чудене се изтрелва като стрела и това е на всички предавки.Преди съм я пробвал на висока предавка с малко газ в града си вървеше и мн рядко претрисаше,но след преминаване към по-ниска нещата се оправяха.Тук е момента да отбележа,че колата го прави това само на газ,на бензин като обърна нещата си идват в реда на нещата.На мен ми изглежда,все едно не и стига горивото и има нещо като запушване и като подам повече газ,не знам от налягане или от какво се отпушва и се изстрелва.Газовата е на 12 000 км и не съм сменял филтъра на самата газова,възможно ли е да е от там.От време на време пртеди на свободен ход и на газ понякога ми е притрисала,но само на свободен.Ще бъда благодарен на всяко изказано мнение по отношение на моя въпрос.
Благодаря на всички отзовали се.

Прекъсва на газ,когато загрее.Голф 3,1,6 АЕЕ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прекъсва на газ,когато загрее.Голф 3,1,6 АЕЕ
Последна промяна от IvanMan на Нед 03 яну 2010 12:19, променено общо 1 път.
Причина: местя в автогазови уредби.
Причина: местя в автогазови уредби.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прекъсва на газ,когато загрее.Голф 3,1,6 АЕЕ
"Като начало За много Години и пожелавам на всички много и все аварийни километри през новата година!" - ааа, не ти ща пожеланието
Инак на проблема - разгледай маркучите след дюзите - да не би някой като загрее мотора и омекне да се пречупва...

Инак на проблема - разгледай маркучите след дюзите - да не би някой като загрее мотора и омекне да се пречупва...
-
- Автомобил:
- Двигател:
малеее много се извинявам за върховно сътворената глупост от мен,исках да кажа "безавариини"
моля,ако може някои модератор да го поправи,защото на мен не ми дава
моля,ако може някои модератор да го поправи,защото на мен не ми дава
-
- Автомобил:
- Двигател:
други идеи,огледах и не видях никъде прегънат маркуч или нещо подобно,претриса и като и подам газ все едно не и стига горивото и като смъкна предавката и я нагърбя яко тръгва,та чак не се удържа
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
От 2 дена и аз имам същия проблем но на бензин и само на втора,сутрин като е студен двигателя, със същия мотор съм 

-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен проблема е като загрее и си влезе в работната температура,като е студена е пушка
-
- Автомобил:
- Двигател:
сменете си въздушния филтър и аз имах този проблем ама viewtopic.php?f=22&t=169847 ето как го реших дано съм помогнал
-
- Автомобил:
- Двигател:
ivanvt написа:при мен проблема е като загрее и си влезе в работната температура,като е студена е пушка
и моя проблем беше същия само че на газ си работеше перфектно но на бенз. се ебаваше като загреее
-
- Автомобил:
- Двигател:
май като се замисля,тея проблеми почна да ми ги прави след като сменях масло и смених гарнитурата на капака,да не би да са разместили нещо по инжекторите,та знам ли и аз ?
нека някой колега с повече опит да изкаже мнение да търся решение на проблема,че така не се кара

нека някой колега с повече опит да изкаже мнение да търся решение на проблема,че така не се кара

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ам... гарнитурата на колекторите смени ли я като ги сваля?
-
- Автомобил:
- Двигател:
кое като е свалял майстора?в смисъл малко съм лаик и за това питам,ако аз не мога да отговоря да питам майстора
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
За да се смени гарнитурата на капака на клапаните, трябва да се свалят всмукателните тръби - алуминиевите тръби, минаващи над двигателя... те си имат уплътняващи гарнитури, както и по тях има накичени разни вакуум маркучета и т.н.
- vrangel
- Автомобил: vw golf3
- Двигател: ABU
И аз имах подобен проблем,като загрее колата при отпускане на педала на газта за момент оборотите падаха и колата ако не се подаде газ гаснеше(проблема се проявяваше само в движение).При мен се оказа че са ми много ниски оборотите на празен ход, но го разбрах чак когато включих двигателя в авариен ражим на работа инак стъпковото моторче постоянно корегираше.
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен,кабела на едната свещ е дал фира с времето и като свалихме въздушния се видя как играят искри,утре ще сменя хабелите и проблема ше бъде отстранен.Съвети какви кабели да сложа,да сменя само дефектиралия и ориентировъчни цени?
поздрави и мерси на всички отзовали се
поздрави и мерси на всички отзовали се
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Щом единия кабел е дал фира, значи всички са за смяна 
Беру или Бреми, като по-бюджетно решение - Тèсла

Беру или Бреми, като по-бюджетно решение - Тèсла
Върни се в “Автогазови уредби”