anndroo написа:колеги малко помощ понеже нямам стартер, но намирам съответствия с такъв от АБФ,но не съм сигфурен на 100%.
Някои да знае
виж че ушите не съвпадат
anndroo написа:колеги малко помощ понеже нямам стартер, но намирам съответствия с такъв от АБФ,но не съм сигфурен на 100%.
Някои да знае
anndroo написа:sashobas написа:Това от снимката май ще е много интересно.
надявам се да ви хареса крайният резултат
anndroo написа:колеги,след като сложих 5х100 и балансирах предните джанти и изправих едната джанта след като се оказа че е крива ми остана една вибрация която я има само на включена предавака независимо с каква скорост се движа,3-те тампона на мотора са здрави![]()
alpine написа:GOLF 2 GTI16v с какви носачи караш ?
alpine написа:искаш да кажеш че си сложил 5х100 шенкел и оригиналния за мк2 носач ? ако е така ... сложи си от мк3 носачите
snickers_ написа:alpine написа:искаш да кажеш че си сложил 5х100 шенкел и оригиналния за мк2 носач ? ако е така ... сложи си от мк3 носачите
замисли се че това което го каза е невъзможно
snickers_ написа:2кови носачи,2кови разглобяеми шенкели(пасатови се в гъз)3кови спирачни апарати главини на по 5 по 100 диско и дисковте са ми от 4ка като за тази цел се стругова малко от тоя супорта дето е с канала за диска аз лично съм струговал 1 мм от там и 1 мм от основата дето се стегат болтовте и колата заспива
snickers_ написа:а на алпине ако се чуди оти е невъзможно оти брат 3ковите шенкели са под наклон там дето влиза шарнира и нема как да стане работата само 1 се чуда понеже не съм имал дискове от г60 и те са на 280 мм да попитам какво е ет-то на г60 и на 4ковте някой длаи знае
П.С Възможно е както каза автора с резане и пробиване хаха
alpine написа:искаш да кажеш че си сложил 5х100 шенкел и оригиналния за мк2 носач ? ако е така ... сложи си от мк3 носачите
GOLF 2 GTI16v написа:anndroo написа:колеги,след като сложих 5х100 и балансирах предните джанти и изправих едната джанта след като се оказа че е крива ми остана една вибрация която я има само на включена предавака независимо с каква скорост се движа,3-те тампона на мотора са здрави![]()
ще те варна малко назад в темата но какво стана с този проблем и аз имам сащият а сам сменил предните лагери на по големите предвки примерно 4-5-та се 4ува по силно при ускоряване а при завиване се усилва или намалява сееддно 4е е лаген ама нее ако знае някой да помага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта